ANGYALISKOLA

A megbocsátás angyalai

Szerző:
Szabó Anna
A megbocsátás folyamata révén mindenki békésebbnek, és energikusabbnak érezheti magát. Mint amikor kidobáljuk a súlyokat a hőlégballon kosarából, hogy magasabbra emelkedhessünk.

 

A lélekben összegyűlt harag, félelem, és sértettség halott súlyok, melyek lelassítanak bennünket, és elszívják életerőnket. Ha benned is vannak ilyen súlyok, akkor most rögtön kihajíthatod őket hőlégballonod kosarából. Amikor megbocsátunk a világnak, és benne önmagunknak, könnyebbé válunk, és rengeteg félelemtől szabadulunk meg. Végezd el a következő gyakorlatsort és érezd a felszabadulást önmagadban. A megbocsátás folyamatának támogatásáért segítségük hívhatod a megbocsátás angyalait, Sztamerát, arkangyalok közül pedig Urielt és Zadkielt.

1. Tudatosítsd magadban a megbocsátással járó előnyöket


A megbocsátás nem egyenlő azzal, hogy kijelentjük: „vesztettem”, vagy „igazad volt én tévedtem”. Nem azt jelenti, hogy valakinek elnézzük valamilyen elhibázott cselekedetét. A megbocsátás egyszerűen szellemünk felszabadításának egy módja, ami által határok nélküli lényekké válhatunk. A jutalom a békesség, az emelkedett energiaszint.

2. Állíts össze egy megbocsátási listát


Írj le minden egyes élő, vagy elhunyt személyt, aki valaha is megbántott vagy megsértett téged valamivel, és neheztelsz rá. Lehet, hogy hosszú lesz a listád, de ne törődj vele. A lényeg, hogy összeírj minden nevet, akire valami miatt neheztelsz. Lehet, hogy hirtelen olyan emberek neve is eszedbe jut majd, akikre évek óta nem is gondoltál.

3. Engedd el a haragot, bocsáss meg!


Egy olyan magányos helyiségben, ahol senki nem zavarhat meg, menj végig a listán nevenként. Minden egyes személyt jeleníts meg tudatodban, és mondd neki a következőt:
„Megbocsátok neked, és elengedlek téged. Nincs bennem kibékíthetetlen harag. Megbocsátásom teljes. Szabad vagyok, és te is szabad vagy”. A folyamat harminc percet, vagy annál többet is igénybe vehet. Mégis fontos, hogy ne hagyd abba, míg teljes lista végére nem értél.

4. Lefekvés előtt


Ha a múltad már tiszta és megszabadultál a nehezteléstől, akkor már nagy lépést tettél meg a lelki fejlődésed útján. A munka azonban még folytatódik. Minden este lefekvés előtt, gondolatban tekintsd át a napodat: van valaki, akinek meg kell bocsátanod? Ahogy az arcunkat is megmossuk minden este, ugyanolyan fontos tudatunkat is megtisztítani éjszakánként, hogy ne halmozódjon fel benned többé sértettség és neheztelés.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL