2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A megbocsátás angyalai

Herceg Petra

A megbocsátás folyamata révén mindenki békésebbnek, és energikusabbnak érezheti magát. Mint amikor kidobáljuk a súlyokat a hőlégballon kosarából, hogy magasabbra emelkedhessünk.

 

A lélekben összegyűlt harag, félelem, és sértettség halott súlyok, melyek lelassítanak bennünket, és elszívják életerőnket. Ha benned is vannak ilyen súlyok, akkor most rögtön kihajíthatod őket hőlégballonod kosarából. Amikor megbocsátunk a világnak, és benne önmagunknak, könnyebbé válunk, és rengeteg félelemtől szabadulunk meg. Végezd el a következő gyakorlatsort és érezd a felszabadulást önmagadban. A megbocsátás folyamatának támogatásáért segítségük hívhatod a megbocsátás angyalait, Sztamerát, arkangyalok közül pedig Urielt és Zadkielt.

1. Tudatosítsd magadban a megbocsátással járó előnyöket


A megbocsátás nem egyenlő azzal, hogy kijelentjük: „vesztettem”, vagy „igazad volt én tévedtem”. Nem azt jelenti, hogy valakinek elnézzük valamilyen elhibázott cselekedetét. A megbocsátás egyszerűen szellemünk felszabadításának egy módja, ami által határok nélküli lényekké válhatunk. A jutalom a békesség, az emelkedett energiaszint.

2. Állíts össze egy megbocsátási listát


Írj le minden egyes élő, vagy elhunyt személyt, aki valaha is megbántott vagy megsértett téged valamivel, és neheztelsz rá. Lehet, hogy hosszú lesz a listád, de ne törődj vele. A lényeg, hogy összeírj minden nevet, akire valami miatt neheztelsz. Lehet, hogy hirtelen olyan emberek neve is eszedbe jut majd, akikre évek óta nem is gondoltál.

3. Engedd el a haragot, bocsáss meg!


Egy olyan magányos helyiségben, ahol senki nem zavarhat meg, menj végig a listán nevenként. Minden egyes személyt jeleníts meg tudatodban, és mondd neki a következőt:
„Megbocsátok neked, és elengedlek téged. Nincs bennem kibékíthetetlen harag. Megbocsátásom teljes. Szabad vagyok, és te is szabad vagy”. A folyamat harminc percet, vagy annál többet is igénybe vehet. Mégis fontos, hogy ne hagyd abba, míg teljes lista végére nem értél.

4. Lefekvés előtt


Ha a múltad már tiszta és megszabadultál a nehezteléstől, akkor már nagy lépést tettél meg a lelki fejlődésed útján. A munka azonban még folytatódik. Minden este lefekvés előtt, gondolatban tekintsd át a napodat: van valaki, akinek meg kell bocsátanod? Ahogy az arcunkat is megmossuk minden este, ugyanolyan fontos tudatunkat is megtisztítani éjszakánként, hogy ne halmozódjon fel benned többé sértettség és neheztelés.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A jó közérzet 8 aranyszabálya  - Tartsd be és bombasztikus  formában leszel!

A jó közérzet 8 aranyszabálya - Tartsd be és bombasztikus formában leszel!

Van az úgy, hogy hiába gondoskodunk a megfelelő vitamin- és ásványi anyag utánpótlásáról, valahogy mégis mindig fáradtak vagyunk. Ha Te is így vagy ezzel, ne fogd egyből a napfényhiányra, mert a hiba lehetséges, hogy belsődből fakad!

Tovább »
Fejtörő a billiárd golyókkal - Teszteld a matematikai és logikai készségeidet!

Fejtörő a billiárd golyókkal - Teszteld a matematikai és logikai készségeidet!

Tornáztasd meg velünk az agyadat, mert bizony ebben a mai, kényelmes világban egyre kevéssé használjuk. Válassz három biliárdgolyót, és helyezd őket az üres körökbe, úgy, hogy az összege 30 legyen. Lássuk milyen gyorsan sikerül megoldanod és hogy mennyire vagy penge fejszámolásból!

Tovább »
Tudtad, hogy a hajad hosszúsága is árulkodik a személyiségedről? - Nézd meg, ha nem hiszed!

Tudtad, hogy a hajad hosszúsága is árulkodik a személyiségedről? - Nézd meg, ha nem hiszed!

A nők szeretnek kísérletezni a hajukkal, és gyakran megváltoztatják a frizurájukat, a hajszínt, a stílust és a haj hosszát. Fontos azonban megjegyezni, hogy bármilyen változás esetén a karaktered is változik egy kicsit. Most megmutatjuk a különböző hosszúságú frizurákat, illetve azt, hogy mit árul el a személyiségedről a sajátod.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép