SZÉPSÉG

Őszi-téli körömlakk trend

Szerző:
Szabó Anna
Az új idény már javában tart, és a boltok polcain ott sorakoznak a szezon hihetetlenül sokszínű darabjai. A nagy divatházak egyértelműen a hetvenes évek ihlette színeket részesítették előnyben.


Tehát, ha igazán trendkövető szeretnél lenni idén, akkor válassz a sikkes barnát, a farmer kéket és a vibráló metált! Őszintén, némelyik darab a mi szívünket is megdobogtatta annak ellenére, hogy többségüket valószínűleg nem a – hozzánk hasonlóan – konszolidált iroda-lánykák választják majd!

Zöldarany, kvarc, grafit Chanel módra

Minden, ami a páva tollára emlékeztet minket, egyszerűen szép.

 

Deborah Lippman körömtolmács ajánlata

A divathetek egyik kedvenc manikűröse, Deborah Lippmann álmodta meg – többek között – ezt a hármast az idei saját kollekciójába. Gránit, olajzöld és vérnarancs – a három kedvencünk tőle.

 

Retró elegancia

A Dior Divatház egyértelműen a hetvenes évek luxusát képviseli idén, és kollekciójában szinte a kék minden (viselhető és vállalható) árnyalatát felvonultatja idén.

 

Bársonyos színek

Az Estée Laudernél idén a puha, metálosan csillogó körömlakkok hódítanak, különösképpen figyelemre méltó ez a zöld darab aranycsillámokkal.

 

Őszi színek őszi körmökre

Jessicáéknál idén az ősz (szinte) összes színe felvonul a buja karamellától a mély barnánk keresztül a burgundiig.

 

Várod már a pénteket?

A hetvenes éveket mi más tartotta volna lázban, mint a péntek esti diszkó hangulat… Varázsolj ehhez méltó körmöket egyszerre metál és matt színekkel. Hidd el, a végeredmény téged is elvarázsol!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL