DIVAT

A legjobb kötött pulcsik télre

Szerző:
Szabó Anna
A kötött ruhák és pulcsik melegek és puhák, ezért minden téli szezon nagy kedvencei. Idén a keresztbe és hosszába futó csavart mintás fazonok kerültek a középpontba.

 

Keresztbe és hosszába

A csavart minták keresztbe és hosszába is futhatnak. Az egyszínű rövidebb fazonok remekül mutatnak egy hosszú mintás vagy virágos blúz felett.

Hosszú pulcsi vagy tunika?

A hosszú kötött pulcsik, vagy tunikák nagy slágerei lesznek az idei szezonnak. Szűk farmerrel, vagy leggingsel is hordhatod. Bár a kötött ruha általában szélesít, a hosszába futó minták ellensúlyozzák ezt a hatást, és nyújtják az alakot.

Szív áradat

Az idei szezonban szívecske mintákkal is bőven találkozhatunk. A kötött pulcsik és ruhák sem kivételek ez alól. Szinte mindent elárasztanak, és mindenféle ruhadarabon megtalálhatók.

Még több szív

Az előző blokkban olyan ruhadarabokat láthattál, melyeken sok kis szív minta volt. Ezt a stílust tovább gondolva, olyan ruhákat is találsz, melyeken csak egyetlen, de viszonylag nagyobb szív található.

Szürke, grafit és mustár

A kötött kardigánok színvilága igen széles, de a legjellemzőbb mégis a galambszürke, a grafit és a mustár. A szürkét feketével, a mustár színt pedig barnás árnyalatokkal és fehérrel kombináld.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL