ANGYALISKOLA

Túl sok a félreértés az életedben?

Szerző:
Szabó Anna
Mihály arkangyal segít abban, hogy megtanuld a tiszta és őszinte kommunikációt, és azt, hogy érthetőbben tudd kifejezni magad, mert ezek a problémák mind okai lehetnek annak, hogy állandóan félreértenek.

 

Mihály üzenete: A Fény forrásából tündöklő aranysugáron érkezem, hogy erőt adjak és oltalmazzalak. Ragyogásom kiűzi a sötétséget és a hamisságot az életedből.

Ha torokproblémáid vannak, az azt is jelentheti, hogy nem tudod kifejezni a valódi érzéseidet. Ezek elnyomása pedig állandó torokgyulladáshoz vagy megfázáshoz vezethet. Mihály szeretet teljes segítségét nyújtja ezek megoldására, ha úgy döntesz, hogy szembeszállsz a problémákkal.

Meditáció

1. Hunyd be a szemed és lélegezz be tiszta hófehér energiát, és fújd ki a negatív érzelmeidet, amíg teljesen el nem lazulsz.

2. Ha van zafírod vagy kék topázod, fogd a bal kezedbe, mert a meditáció alatt be tudod programozni.

3. Könyörögj Mihályhoz: „Mihály, Mihály, Mihály, segíts, hogy a torkomba lélegezzem az égszínkék energiát, amely fejleszti a kommunikációmat”.

4. Képzeld el, hogy égszínkék energiát lélegzel be, amely megtölti a torkodat és körbesugározza e területet, eltünteti az őszinteség akadályait, és segíti az önkifejezést.

5. Miközben a kék energia megtölti a torkodat (a csakrádat), mondd el ezt a megerősítést is, ha szeretnéd, és légy a lehető leghatározottabb, hogy rálépj az őszinteség útjára. „A kék és Mihály erejével magamba zárom az igazságot, a bölcsességet és a szabadságot”.

6. Ha van kristályod, mostanra beprogramoztad a meditáció során. Fogd mindkét kezedbe és kérd Mihályt, hogy zárja a kőbe elhatározásodat.

7. Tartsd magadnál a kristályt emlékeztetőül, hogy mit érhetsz el ezzel a gyakorlattal. Ismételd, ahogy tetszik, amíg meg nem találod az igazságodat.

Megerősítés

Öntudatosságért és erőért, használhatsz még egy megerősítést is, hogy mindig ki tudd mondani az igazat: „Mihály, Mihály, Mihály, a segítségedet kérem a félreértések tisztázása végett. Tudom, hogy ezzel meg kell birkóznom, és ez minden erőmet igénybe fogja venni. Nyújtsd felém szerető oltalmadat és borítsd körém erős szárnyaidat, hogy legyen erőm kiállni magamért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL