2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Túl sok a félreértés az életedben?

Herceg Petra

Mihály arkangyal segít abban, hogy megtanuld a tiszta és őszinte kommunikációt, és azt, hogy érthetőbben tudd kifejezni magad, mert ezek a problémák mind okai lehetnek annak, hogy állandóan félreértenek.

 

Mihály üzenete: A Fény forrásából tündöklő aranysugáron érkezem, hogy erőt adjak és oltalmazzalak. Ragyogásom kiűzi a sötétséget és a hamisságot az életedből.

Ha torokproblémáid vannak, az azt is jelentheti, hogy nem tudod kifejezni a valódi érzéseidet. Ezek elnyomása pedig állandó torokgyulladáshoz vagy megfázáshoz vezethet. Mihály szeretet teljes segítségét nyújtja ezek megoldására, ha úgy döntesz, hogy szembeszállsz a problémákkal.

Meditáció

1. Hunyd be a szemed és lélegezz be tiszta hófehér energiát, és fújd ki a negatív érzelmeidet, amíg teljesen el nem lazulsz.

2. Ha van zafírod vagy kék topázod, fogd a bal kezedbe, mert a meditáció alatt be tudod programozni.

3. Könyörögj Mihályhoz: „Mihály, Mihály, Mihály, segíts, hogy a torkomba lélegezzem az égszínkék energiát, amely fejleszti a kommunikációmat”.

4. Képzeld el, hogy égszínkék energiát lélegzel be, amely megtölti a torkodat és körbesugározza e területet, eltünteti az őszinteség akadályait, és segíti az önkifejezést.

5. Miközben a kék energia megtölti a torkodat (a csakrádat), mondd el ezt a megerősítést is, ha szeretnéd, és légy a lehető leghatározottabb, hogy rálépj az őszinteség útjára. „A kék és Mihály erejével magamba zárom az igazságot, a bölcsességet és a szabadságot”.

6. Ha van kristályod, mostanra beprogramoztad a meditáció során. Fogd mindkét kezedbe és kérd Mihályt, hogy zárja a kőbe elhatározásodat.

7. Tartsd magadnál a kristályt emlékeztetőül, hogy mit érhetsz el ezzel a gyakorlattal. Ismételd, ahogy tetszik, amíg meg nem találod az igazságodat.

Megerősítés

Öntudatosságért és erőért, használhatsz még egy megerősítést is, hogy mindig ki tudd mondani az igazat: „Mihály, Mihály, Mihály, a segítségedet kérem a félreértések tisztázása végett. Tudom, hogy ezzel meg kell birkóznom, és ez minden erőmet igénybe fogja venni. Nyújtsd felém szerető oltalmadat és borítsd körém erős szárnyaidat, hogy legyen erőm kiállni magamért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A jó közérzet 8 aranyszabálya  - Tartsd be és bombasztikus  formában leszel!

A jó közérzet 8 aranyszabálya - Tartsd be és bombasztikus formában leszel!

Van az úgy, hogy hiába gondoskodunk a megfelelő vitamin- és ásványi anyag utánpótlásáról, valahogy mégis mindig fáradtak vagyunk. Ha Te is így vagy ezzel, ne fogd egyből a napfényhiányra, mert a hiba lehetséges, hogy belsődből fakad!

Tovább »
Fejtörő a billiárd golyókkal - Teszteld a matematikai és logikai készségeidet!

Fejtörő a billiárd golyókkal - Teszteld a matematikai és logikai készségeidet!

Tornáztasd meg velünk az agyadat, mert bizony ebben a mai, kényelmes világban egyre kevéssé használjuk. Válassz három biliárdgolyót, és helyezd őket az üres körökbe, úgy, hogy az összege 30 legyen. Lássuk milyen gyorsan sikerül megoldanod és hogy mennyire vagy penge fejszámolásból!

Tovább »
Tudtad, hogy a hajad hosszúsága is árulkodik a személyiségedről? - Nézd meg, ha nem hiszed!

Tudtad, hogy a hajad hosszúsága is árulkodik a személyiségedről? - Nézd meg, ha nem hiszed!

A nők szeretnek kísérletezni a hajukkal, és gyakran megváltoztatják a frizurájukat, a hajszínt, a stílust és a haj hosszát. Fontos azonban megjegyezni, hogy bármilyen változás esetén a karaktered is változik egy kicsit. Most megmutatjuk a különböző hosszúságú frizurákat, illetve azt, hogy mit árul el a személyiségedről a sajátod.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép