2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Túl sok a félreértés az életedben?

Herceg Petra

Mihály arkangyal segít abban, hogy megtanuld a tiszta és őszinte kommunikációt, és azt, hogy érthetőbben tudd kifejezni magad, mert ezek a problémák mind okai lehetnek annak, hogy állandóan félreértenek.

 

Mihály üzenete: A Fény forrásából tündöklő aranysugáron érkezem, hogy erőt adjak és oltalmazzalak. Ragyogásom kiűzi a sötétséget és a hamisságot az életedből.

Ha torokproblémáid vannak, az azt is jelentheti, hogy nem tudod kifejezni a valódi érzéseidet. Ezek elnyomása pedig állandó torokgyulladáshoz vagy megfázáshoz vezethet. Mihály szeretet teljes segítségét nyújtja ezek megoldására, ha úgy döntesz, hogy szembeszállsz a problémákkal.

Meditáció

1. Hunyd be a szemed és lélegezz be tiszta hófehér energiát, és fújd ki a negatív érzelmeidet, amíg teljesen el nem lazulsz.

2. Ha van zafírod vagy kék topázod, fogd a bal kezedbe, mert a meditáció alatt be tudod programozni.

3. Könyörögj Mihályhoz: „Mihály, Mihály, Mihály, segíts, hogy a torkomba lélegezzem az égszínkék energiát, amely fejleszti a kommunikációmat”.

4. Képzeld el, hogy égszínkék energiát lélegzel be, amely megtölti a torkodat és körbesugározza e területet, eltünteti az őszinteség akadályait, és segíti az önkifejezést.

5. Miközben a kék energia megtölti a torkodat (a csakrádat), mondd el ezt a megerősítést is, ha szeretnéd, és légy a lehető leghatározottabb, hogy rálépj az őszinteség útjára. „A kék és Mihály erejével magamba zárom az igazságot, a bölcsességet és a szabadságot”.

6. Ha van kristályod, mostanra beprogramoztad a meditáció során. Fogd mindkét kezedbe és kérd Mihályt, hogy zárja a kőbe elhatározásodat.

7. Tartsd magadnál a kristályt emlékeztetőül, hogy mit érhetsz el ezzel a gyakorlattal. Ismételd, ahogy tetszik, amíg meg nem találod az igazságodat.

Megerősítés

Öntudatosságért és erőért, használhatsz még egy megerősítést is, hogy mindig ki tudd mondani az igazat: „Mihály, Mihály, Mihály, a segítségedet kérem a félreértések tisztázása végett. Tudom, hogy ezzel meg kell birkóznom, és ez minden erőmet igénybe fogja venni. Nyújtsd felém szerető oltalmadat és borítsd körém erős szárnyaidat, hogy legyen erőm kiállni magamért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép