DIVAT

Teletalp és tűsarok

Szerző:
Szabó Anna
Az őszi cipők tekintetében a divattervezők elsősorban a sarkakra helyezték most a hangsúlyt. A kollekciók között láthatunk teletalpas megoldásokat, négyszögletes és tűsarkakat, illetve érdekes parafa talpakat egyaránt.

 

Teletalpas félcipők

Ezek a teletalpas, magasított sarkú cipők a 90-es évek holdjáróira emlékeztetnek. A retro stílus jegyében készült lábbelik között találkozhatsz bebújós, fűzős és cipzáras fazonokkal is. A divattervezők elsősorban szűk farmerhez ajánlják ezeket a modelleket.

70-es évek sarok

Megint a múlt köszön vissza. A magas négyszögletes sarok a 70-es éveket idézi. A magas szárú csizmákra és a bokacsizmákra is jellemző ez a megoldás. A jellemzően hasított bőrből készült bokacsizmák között szép kidolgozású, díszített darabokat is találhatsz.

Parafa talpak

A teletalpas megoldások többféle változatban is megjelentek a csizmák körében, például az egyik legnépszerűbb a parafa talp. Fekete és barna csizmákhoz is jól mutat, egyedi látványt nyújt.

Tűsarkú bokacsizmák

A magasított talp úgy tűnik, mindenféle formában uralja az idei szezont. A teletalpak helyett most tűsarokkal párosították őket. Magas tűsarkakkal mindenképpen nőiesebb látványt nyújtanak.

Elöl és hátul fűzős

Úgy tűnik az idei év elsősorban a múlt stílusjegyeit alkalmazza. A fűzős csizmák sem számítanak újdonságnak, abszolút retro hangulatot váltanak ki az emberből.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL