ANGYALISKOLA

A nehéz idők legyőzhetők

Szerző:
Szabó Anna
Minden ember életében vannak nehéz periódusok, melyek lehetnek karmikus jellegű megpróbáltatások, vagy egyéb, a lélek fejlődését szolgáló üzenetek, figyelmeztetések is. A megértéshez és a megoldáshoz néha mélyebbre kell ásni a lelkünkben.

 

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és a békét. Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, szabadon léphetsz tovább.

Értsd meg az üzenetét!

Gyakran nem értjük meg, hogy miért történnek velünk rossz dolgok, miért kell küszködnünk, szenvednünk. Pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden nehézségnek oka, vagy üzenete van. A karmikus okok már szóba kerültek, ezt a legnehezebb felismerni. Ilyenkor egyszerűen sorscsapásként élünk meg egy kellemetlen eseményt, amely lehet, hogy egy régebbi időkben elkövetett tettünk negatív következménye miatt sújt le ránk. Ebben az esetben mi magunk róttuk ki magunkra a „büntetést”, mert a bűntudatunk nem engedett szabadon minket. A szenvedés tehát feloldhat régi hibák miatt érzett bűntudatot is, tehát ebben az értelemben is nagy haszna lehet. A megpróbáltatásoknak azonban számos más okai is lehetnek, melyek üzenetként vagy tanító célzattal történnek meg velünk, hogy fejlődjünk, vagy tanuljunk a hibáinkból. Minden esetben érdemes elgondolkozni azon, vajon, mire akar tanítani ez a helyzet, mi az, amire figyelmeztet a sors minket. A legtöbb esetben megjön a válasz, de az angyalok segítségét is kérhetjük.

Könyörgés Cassielhez

Ha szeretnéd megérteni a jelenlegi problémád üzenetét, akkor kérd Cassiel angyal segítségét. Mondd a következőt: „Cassiel, Cassiel, Cassiel, kérlek mutasd meg nekem a szenevdésem okát, és mutasd meg, hogy mit kell tennem, hogy megoldjam ezt a helyzetet és véget vessek a szenvedésnek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időket élsz meg, ne feledd, el fog múlni. Ez olyan biztos, mint hogy nappal követi az éjszakát.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL