2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A nehéz idők legyőzhetők

Herceg Petra

Minden ember életében vannak nehéz periódusok, melyek lehetnek karmikus jellegű megpróbáltatások, vagy egyéb, a lélek fejlődését szolgáló üzenetek, figyelmeztetések is. A megértéshez és a megoldáshoz néha mélyebbre kell ásni a lelkünkben.

 

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és a békét. Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, szabadon léphetsz tovább.

Értsd meg az üzenetét!

Gyakran nem értjük meg, hogy miért történnek velünk rossz dolgok, miért kell küszködnünk, szenvednünk. Pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden nehézségnek oka, vagy üzenete van. A karmikus okok már szóba kerültek, ezt a legnehezebb felismerni. Ilyenkor egyszerűen sorscsapásként élünk meg egy kellemetlen eseményt, amely lehet, hogy egy régebbi időkben elkövetett tettünk negatív következménye miatt sújt le ránk. Ebben az esetben mi magunk róttuk ki magunkra a „büntetést”, mert a bűntudatunk nem engedett szabadon minket. A szenvedés tehát feloldhat régi hibák miatt érzett bűntudatot is, tehát ebben az értelemben is nagy haszna lehet. A megpróbáltatásoknak azonban számos más okai is lehetnek, melyek üzenetként vagy tanító célzattal történnek meg velünk, hogy fejlődjünk, vagy tanuljunk a hibáinkból. Minden esetben érdemes elgondolkozni azon, vajon, mire akar tanítani ez a helyzet, mi az, amire figyelmeztet a sors minket. A legtöbb esetben megjön a válasz, de az angyalok segítségét is kérhetjük.

Könyörgés Cassielhez

Ha szeretnéd megérteni a jelenlegi problémád üzenetét, akkor kérd Cassiel angyal segítségét. Mondd a következőt: „Cassiel, Cassiel, Cassiel, kérlek mutasd meg nekem a szenevdésem okát, és mutasd meg, hogy mit kell tennem, hogy megoldjam ezt a helyzetet és véget vessek a szenvedésnek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időket élsz meg, ne feledd, el fog múlni. Ez olyan biztos, mint hogy nappal követi az éjszakát.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép