2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A nehéz idők legyőzhetők

Herceg Petra

Minden ember életében vannak nehéz periódusok, melyek lehetnek karmikus jellegű megpróbáltatások, vagy egyéb, a lélek fejlődését szolgáló üzenetek, figyelmeztetések is. A megértéshez és a megoldáshoz néha mélyebbre kell ásni a lelkünkben.

 

Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és a békét. Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, szabadon léphetsz tovább.

Értsd meg az üzenetét!

Gyakran nem értjük meg, hogy miért történnek velünk rossz dolgok, miért kell küszködnünk, szenvednünk. Pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden nehézségnek oka, vagy üzenete van. A karmikus okok már szóba kerültek, ezt a legnehezebb felismerni. Ilyenkor egyszerűen sorscsapásként élünk meg egy kellemetlen eseményt, amely lehet, hogy egy régebbi időkben elkövetett tettünk negatív következménye miatt sújt le ránk. Ebben az esetben mi magunk róttuk ki magunkra a „büntetést”, mert a bűntudatunk nem engedett szabadon minket. A szenvedés tehát feloldhat régi hibák miatt érzett bűntudatot is, tehát ebben az értelemben is nagy haszna lehet. A megpróbáltatásoknak azonban számos más okai is lehetnek, melyek üzenetként vagy tanító célzattal történnek meg velünk, hogy fejlődjünk, vagy tanuljunk a hibáinkból. Minden esetben érdemes elgondolkozni azon, vajon, mire akar tanítani ez a helyzet, mi az, amire figyelmeztet a sors minket. A legtöbb esetben megjön a válasz, de az angyalok segítségét is kérhetjük.

Könyörgés Cassielhez

Ha szeretnéd megérteni a jelenlegi problémád üzenetét, akkor kérd Cassiel angyal segítségét. Mondd a következőt: „Cassiel, Cassiel, Cassiel, kérlek mutasd meg nekem a szenevdésem okát, és mutasd meg, hogy mit kell tennem, hogy megoldjam ezt a helyzetet és véget vessek a szenvedésnek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időket élsz meg, ne feledd, el fog múlni. Ez olyan biztos, mint hogy nappal követi az éjszakát.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép