DIVAT

Figyelemfelkeltő harisnyák és látványos leggingsek

Szerző:
Szabó Anna
Ha ősz, akkor mindenképp említésre kerülnek a legújabb harisnyák és leggingsek, melyek egyöntetűen érdekes látványt nyújtanak, hiszen a figyelemfelkeltést célozták meg.

 

Sok szín, sok csík

A színes és csíkos harisnyák jellemzik az idei őszi trendet. Az egyszerű, unalmas, egyszínű harisnyák helyett válassz az öltözetedhez egy érdekes és látványos szín kavalkádban gazdag darabot.


Calzedonia

Puha és meleg

Egy hosszú vastag meleg zokni, vagy kötött lábszárvédő szintén nagy divat lesz az idei szezonban. Egy kötött mini ruhához, vagy sorthoz is bátran viselheted.

Bordás és nyomott mintás leggings

A leggings megint visszajött a divatba, de már nem a sima fekete vagy egyszínű darabokkal, hanem egy kicsit elegánsabb változatokkal. A nyomott mintás, a csipke és a bordás mintázatú leggingsek az újdonságok.


Calzedonia

Fényes anyagok és bőr hatás

A leggingsek között megjelentek a különféle fényes anyagok és a bőrhatású fazonok is. A nőiesebb vonal mellett ezek inkább a vagány stílust képviselik.


Calzedonia

Egy kis rafinéria

Az újdonságok között láthatunk érdekes és egyedi megoldásokat is. A fűzős leggings is különlegességnek számít, és a két különböző anyagból készült változatok is gyakran előfordulnak.


Calzedonia

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL