ANGYALISKOLA

Lásd a nagy egészet!

Szerző:
Szabó Anna
Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük. Segít abban, hogy a problémák fölé tudj emelkedni, és egészben lásd a dolgokat.

 

Néha olyanok vagyunk, amikor egy problémán gyötrődünk, mintha egy labirintusban kóvályognánk, egyszerűen nem találjuk a kiutat, a megoldást. Az egész helyzet olyan, mint egy útvesztő: ugyanazokat a köröket tesszük meg százszor, és pontosan tudjuk, hogy ezt az utat mát bejártuk, és nem erre van a kijárat, mégsem tudunk kitörni a kelepcéből. Nem is csoda! Olyannyira belemerültünk a helyzet elemzésébe, megoldásába, hogy szinte minden figyelmünkkel az adott problémára koncentráltunk. A látókörünk szinte beszűkült, és nem látunk magunk körül semmi mást, csak a saját problémánkat. Nagyon belemélyedtünk, és a részleteket látjuk csak, nem vagyunk képesek átlátni a helyzetet a maga valóságában. Ez a labirintus, amiből nincs is kiút. Egyetlen módszer segíthet, ha a labirintus fölé emelkedünk, és megpróbáljuk nem részleteiben, hanem egyben látni a dolgot. Ahhoz, hogy egy probléma fölé tudj emelkedni, és meglásd az egészet egyben, Iadiel angyal lehet a segítségedre. Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük.

Iadiel üzenete

Aranyszárnyaim kiemelhetnek földi gondjaidból, még ha csak egy röpke pillanatra is. Megtartalak az időben és térben, olyan leszel, mintegy madár, amelyik átszeli a végtelen eget, hogy a nyugodt pillanatban tisztábban lásd a helyzetedet. Ragadd meg a lehetőséget, és szárnyalj velem gondolatban, fel az égbe, távolról nézz le a gondjaidra és lásd őket kellő távolságból.

Hogy lásd a nagy egészet!

Ha úgy érzed, túlságosan belegabalyodtál egy problémába, és szeretnél nagyobb rálátást a dologra, akkor könyörögés Iadiel angyalhoz. „Iadiel, Iadiel, iadiel, engedd látnom a teljes képet, és helyezzük a dolgokat megfelelő megvilágításba, mert akkor tudni fogom, mit kell tennem. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Amikor döntést hozol, próbálj meg a szíveddel is gondolkozni, ne csak a fejeddel.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL