2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Lásd a nagy egészet!

Herceg Petra

Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük. Segít abban, hogy a problémák fölé tudj emelkedni, és egészben lásd a dolgokat.

 

Néha olyanok vagyunk, amikor egy problémán gyötrődünk, mintha egy labirintusban kóvályognánk, egyszerűen nem találjuk a kiutat, a megoldást. Az egész helyzet olyan, mint egy útvesztő: ugyanazokat a köröket tesszük meg százszor, és pontosan tudjuk, hogy ezt az utat mát bejártuk, és nem erre van a kijárat, mégsem tudunk kitörni a kelepcéből. Nem is csoda! Olyannyira belemerültünk a helyzet elemzésébe, megoldásába, hogy szinte minden figyelmünkkel az adott problémára koncentráltunk. A látókörünk szinte beszűkült, és nem látunk magunk körül semmi mást, csak a saját problémánkat. Nagyon belemélyedtünk, és a részleteket látjuk csak, nem vagyunk képesek átlátni a helyzetet a maga valóságában. Ez a labirintus, amiből nincs is kiút. Egyetlen módszer segíthet, ha a labirintus fölé emelkedünk, és megpróbáljuk nem részleteiben, hanem egyben látni a dolgot. Ahhoz, hogy egy probléma fölé tudj emelkedni, és meglásd az egészet egyben, Iadiel angyal lehet a segítségedre. Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük.

Iadiel üzenete

Aranyszárnyaim kiemelhetnek földi gondjaidból, még ha csak egy röpke pillanatra is. Megtartalak az időben és térben, olyan leszel, mintegy madár, amelyik átszeli a végtelen eget, hogy a nyugodt pillanatban tisztábban lásd a helyzetedet. Ragadd meg a lehetőséget, és szárnyalj velem gondolatban, fel az égbe, távolról nézz le a gondjaidra és lásd őket kellő távolságból.

Hogy lásd a nagy egészet!

Ha úgy érzed, túlságosan belegabalyodtál egy problémába, és szeretnél nagyobb rálátást a dologra, akkor könyörögés Iadiel angyalhoz. „Iadiel, Iadiel, iadiel, engedd látnom a teljes képet, és helyezzük a dolgokat megfelelő megvilágításba, mert akkor tudni fogom, mit kell tennem. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Amikor döntést hozol, próbálj meg a szíveddel is gondolkozni, ne csak a fejeddel.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép