2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Lásd a nagy egészet!

Herceg Petra

Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük. Segít abban, hogy a problémák fölé tudj emelkedni, és egészben lásd a dolgokat.

 

Néha olyanok vagyunk, amikor egy problémán gyötrődünk, mintha egy labirintusban kóvályognánk, egyszerűen nem találjuk a kiutat, a megoldást. Az egész helyzet olyan, mint egy útvesztő: ugyanazokat a köröket tesszük meg százszor, és pontosan tudjuk, hogy ezt az utat mát bejártuk, és nem erre van a kijárat, mégsem tudunk kitörni a kelepcéből. Nem is csoda! Olyannyira belemerültünk a helyzet elemzésébe, megoldásába, hogy szinte minden figyelmünkkel az adott problémára koncentráltunk. A látókörünk szinte beszűkült, és nem látunk magunk körül semmi mást, csak a saját problémánkat. Nagyon belemélyedtünk, és a részleteket látjuk csak, nem vagyunk képesek átlátni a helyzetet a maga valóságában. Ez a labirintus, amiből nincs is kiút. Egyetlen módszer segíthet, ha a labirintus fölé emelkedünk, és megpróbáljuk nem részleteiben, hanem egyben látni a dolgot. Ahhoz, hogy egy probléma fölé tudj emelkedni, és meglásd az egészet egyben, Iadiel angyal lehet a segítségedre. Iadiel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyünk ellenük.

Iadiel üzenete

Aranyszárnyaim kiemelhetnek földi gondjaidból, még ha csak egy röpke pillanatra is. Megtartalak az időben és térben, olyan leszel, mintegy madár, amelyik átszeli a végtelen eget, hogy a nyugodt pillanatban tisztábban lásd a helyzetedet. Ragadd meg a lehetőséget, és szárnyalj velem gondolatban, fel az égbe, távolról nézz le a gondjaidra és lásd őket kellő távolságból.

Hogy lásd a nagy egészet!

Ha úgy érzed, túlságosan belegabalyodtál egy problémába, és szeretnél nagyobb rálátást a dologra, akkor könyörögés Iadiel angyalhoz. „Iadiel, Iadiel, iadiel, engedd látnom a teljes képet, és helyezzük a dolgokat megfelelő megvilágításba, mert akkor tudni fogom, mit kell tennem. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Amikor döntést hozol, próbálj meg a szíveddel is gondolkozni, ne csak a fejeddel.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép