FÉSZEK

Faldekor - öltöztesd lakásod új ruhába pár ezer forintból!

Szerző:
Szabó Anna
Néha nem feltétlenül azért alakítjuk át a lakást, mert unjuk, van úgy, hogy egyszerűen szükségünk van rá. Azonban érdemes legalább néha a falak színét vagy mintáját megváltoztatni!

 

Feledékenység ellen 

Sok üres keret a tapétán kifejezetten előnyös lehet állandó időzavarban élőknek, fotók és jegyzetek a falon mindig lesznek, csak az nem mindegy milyen stílusos formát öltenek!

 

 

Virágosan 

A fémes színekkel játszó konyhaberendezés, elveszi a hidegséget, és játékos könnyedséget ad a konyhának. Az oly gyakori konyhai eszmecserék hangulatát csak jobbá teheti.

 

 

Szeszélyes fa 

Lágyítja a rusztikus fa hatását, a kanyargó indás, virágos falfestés.

 

 

Tetők a gyerekszobában 

Nem kell mindig sziruposan édes figurákat kanyarítani a falra, ha gyerekszobáról van szó. Nézd, milyen játékos tud lenni egy igazán egyedi, színes rajz is!

 

 

Arany alapok 

A karcsú modern bútorhoz és a szilva színében pompázó ágynemű mellé adja a ragyogó keretet az aranyminta a falon.

 

 

Leányálom 

Egyszerre modern, de valahogy mégis a viktoriánus kort idézi számunkra ez a szobabelső. Itt valóban a falak a leghangsúlyosabbak a külön falbetétként felfüggesztett álló téglalapokkal és a vízszintes csíkokkal.

 

 

Természetről álmodunk 

Szinte halljuk a reggeli madárcsicsergést… Milyen jó is lehet úgy felébredni, hogy a szemüket kinyitva természetes közeget pillantunk meg.

 

 

Virágözön 

Szinte drámai a hatása a fekete alapon óriási fuksziafejeknek. Ráadásul, ha jobban megnézed a képet, mindezt egy aprócska hálószobába varázsolták.

 

 

Egzotikus formák 

Mintha trópusi vidéken lennék, mégsem giccses az összhatás.

 

 

Lágy vonalak 

A sűrű minta és a visszafogott szín összességében megteremti a harmóniát a modern és a régimódi bútordarabok és kiegészítők között.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL