SZÓRAKOZÁS

Humor és izgalom mindenek felett

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne ismerné Leslie L. Lawrence-t vagy a Besenyő családot? Ezekben a borús napokban válaszd őket társadul, és a hatás garantáltan nem marad el!

 

A föld alatti piramis

Samuel Nelson, a New York-i magándetektív egy eltűnt személy felkutatására kap megbízást a maffia emberétől. A nyomozás kiindulópontjául mindössze egy csecsemőkori fénykép szolgál.

A szálak felgöngyölítése közben a detektív különös felfedezéseket tesz. Többek között megtudja, hogy a San Antonió-i egyetem professzora a múmiák földjén vezetett ásatás során rábukkant a titokzatos föld alatti piramisra.

Leslie L. Lawrence legújabb remekművében mesterien ötvözi a science fiction műfaját a krimik fordulatos stílusával. Milyen szerepet játszottak az elmúlt évszázadokból és más világokból ide vetődött űrhajósok az emberiség történetében? Valóban létezik a föld alatti piramis? Ne maradjon ki a legújabb nyomozásból, járjon a rejtély végére…

Tudj meg többet a könyvről! »

 

 

 

A Besenyő család kalandjai

A népszerű Besenyő családdal mindig történik valami, és ehhez még csak menniük sem kell sehova. Na, most képzeljék el, amikor ennek ellenére mégis mennek! Például, nyaralni a dorogi szénbányába, vagy kulturáltan kikapcsolódni a házuk földszintjén lévő hentesboltba. Persze olyan is van, amikor nem ők mennek, hanem értük jönnek! Mondjuk, sajnos pont az ufók. Besenyő Pista bácsi, a felesége, Margit, valamelyikük apja, Anti bácsi, nagyfogú kislányuk Besenyő Zigóta, és a szexis szomszédasszony, Kancácska legújabb kalandjairól olvashat az első Besenyő család képregényben a nyelvi lelemények és az emberi gyarlóság iránt fogékony olvasó. A kötet szerzője az idén 25 éves Lart pour lart Társulat tagja, a Besenyő család édesanyja, Szászi Móni, a nagyszerű rajzok Ilauszky Tamás képzőművész keze munkáját dicsérik.

Tudj meg többet a könyvről! »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL