SZÓRAKOZÁS

Kávé és könyv?

Szerző:
Szabó Anna
Szeptember közepétől a Teréz körúton új színfoltnak örvendhetnek mindazok, akik vonzódnak az ezotériához, szeretik a könyveket, és mindezt szép környezetben megpihenve is szívesen teszik.

 

Új helyre költözött az Édesvíz Kiadó könyvesboltja, amely eddig is arról volt híres, hogy rendszeresen akciókkal, kedvezményekkel kényezteti törzsvásárlóit, mellette pedig időről időre érdekes programokkal is szolgál. Most megszépült környezetben böngészhetik majd kedvükre a könyveket, régebbi sikereket és újdonságokat az érdeklődők, és ha úgy tetszik, kényelmes fotelokban, olvasósarkokban ismerkedhetnek meg velük szakértő eladói segítség mellett.

A barátságos, meleg színek, burkolatok, a hatalmas élettel és édesvízzel teli akvárium mind-mind arra szolgál, hogy egy kis jókedvet, pozitív hangulatot csempésszen a mindennapjainkba. És hogy ne csak a szellemnek kedvezzünk, mindemellett arra is lesz lehetőség, hogy az újonnan megnyíló Sweetwater Caféban frissüljünk fel, mielőtt útrakelünk. A kávézó 6-8 féle különleges, testet-lelket üdítő teával, 8-10 féle zamatos kávéval, tejes turmixokkal, joghurtos lassi italokkal, szendvicsekkel és süteményekkel várja természetesen mindazokat is, akik egy kicsit szusszannának a Nagykörút forgatagában. A barátságos hangulat pedig valószínűleg hamar olvasni, könyvet böngészni csábítja majd a kávézóba betérőket is, a könyvvásárlók pedig szomjukat olthatják a pultnál.

És természetesen számos akcióval is kedveskedik a nyitás és megújulás alkalmából a Kiadó. Október 7-ig minden könyv, kártya, naptár – tehát minden Édesvíz-kiadvány 40 %-os kedvezménnyel vásárolható meg. Az újdonságok között biztosan sláger lesz az Atlantisz angyalai jóskártya, amely inspiráció és gyógyítás az Angyali Királyságokból. A tizenkét atlantiszi arkangyal 44 lapja válaszokat ad az egészségre, a gazdagságra, a karrieredre és az emberi kapcsolatainkra vonatkozó bármely kérdésünkre. Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot a népszerű szerzőházaspár, Esther és Jerry Hicks új, meditációs CD-vel is ellátott útmutató könyve, a Belépés a Vonzás Örvényébe, de ugyancsak sokan várják már a német sikerszerző, Rüdiger Schache új kötetét, az Életünk titkos terve c. könyvet.

Szeptemberben jelent még meg Lélekgyógyászat kategóriában A felismerés kapuja című kötet is. Ezeket az újdonságokat, illetve a régebbi nagy bestsellereket, ezoterikus sztárszerzők műveit, jóskártyákat és kézikönyveket mind-mind megtalálhatjuk tehát mostantól a Teréz krt. 45. szám alatt, az Édesvíz Könyvesbolt és Kávézó barátságos falai között.

Kávé és könyv – és szeptembertől megédesítjük az életed!
Csodáld meg Te is a Sweetwater Cafét, katt ide >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL