ANGYALISKOLA

Sofiel angyal aranyfilozófiája

Szerző:
Szabó Anna
Föld Anyánk bőkezűen osztja az egészséget, a teljességet, az örömöt és a boldogságot. Sofiel a természet bőkezűségének angyala közvetíti üzeneteit felénk, megalkotva az aranyfilozófiát a teljes és örömteli életről.

 

Sofiel a természet bőkezűségének angyala szeretné, ha jobban odafigyelnénk a természet ajándékaira, és örülne, ha Föld Anyánk áldásait fel tudnánk használni a boldogulásunkhoz.

Sofiel angyal üzenete: Föld Anyánk arany sugaraira pattanva tanácsot adok neked, hogy miként használd ki tápláló gyümölcsözönét. E föld jegyű hónapban (szeptember) arra ösztönözlek, hogy élj egészségesebb életet, ezáltal légy erősebb, mert ez nem csak neked, hanem a családodnak is előnyére válik. Segítségül elhozom neked arany filozófiámat, az igazi üzenet a teljes és örömteli életről.

Sofiel aranyfilozófiája

Sofiel aranyfilozófiája arról szól, hogyan élhetnénk teljesebb és örömtelibb életet. Egyszerű tanácsait mindenki képes követni, hatását pedig azonnal érezheted. Arany filozófiájának alapja a Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolat.


1. Egészséges táplálkozás
Sofiel azt tanácsolja, hogy mindig egyél és igyál bölcsen, soha nem hanyagold el ennek a fontosságát. Minél kevesebb káros anyagot vigyél be a szervezetedbe, feldolgozott ételek helyett fogyassz egészséges táplálékot, és mindenképpen vegyél magadhoz elegendő vitamint és ásványi anyagot, hogy egészséges maradj. A Föld Anyánk bőkezűen osztogatja a zöldségeket és a gyümölcsöket, melyekben miden tápanyag megtalálható, ami az emberi szervezet számára fontos.

2. A légzés fontossága
Sofiel második tanácsa, hogy lélegezz megfelelően, azaz jó mélyeket, mert a légzés erőt ad az energiaközpontjaidnak. A felszínes légzés nem juttatja elegendő oxigénhez a szervezetedet, így könnyebben megbetegszel.

3. Menj ki a természetbe!
Nézz körül, és örvendj a természetnek. Engedd, hogy átsugározzon Sofiel angyal öröme. A természet szépsége már önmagában is boldogsággal ölt el, ezért tartózkodj minél többet a fák, virágok, patakok, tavak közelében. A természet ereje feltölt, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszek lelkileg, és szellemi kapacitásod is megnő.

4. Tiszteld Föld Anyánkat!
Sofiel angyal nagyon fontosnak tartja, hogy tiszteljék az emberek a Föld Anyát, aki minden jóval ellátja őket. Bőkezűsége határtalan, az emberek pedig ezt nem hogy nem veszik észre, de nem is értékelik. Sofiel arra kér, hogy tiszteld jobban Föld Anyánkat, szeresd őt és a bőkezűségét, tiszteld az állatokat és minden élőlényt. Érezd, hogy kapcsolatban állsz minden élőlénnyel, és élved az előnyét. Az állatok az emberek segítői, támogatnak minket a lelki fejlődésben és fontos üzeneteket hordoznak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL