SZÉPSÉG

A legszebb sminkek a 2011-es Emmy Gálán

Szerző:
Szabó Anna
Tökéletes haj, buja smink, elegáns megjelenés – a díjátadó gálák alapjai. A vörös szőnyeg az a hely, ami talán még a kifutóknál is fontosabb. Nemcsak irányvonalakat ad a divatban, hanem annak esszenciáját látjuk viszont.


Ezúttal a három legszebb sminket vesszük górcső alá, amik mellett nem mehetünk el észrevétlenül. Csodaszép kreációk, melyek kis rafinériával akár otthon is elkészíthetők, a hangsúly leginkább a szemeken lesz. Egy vadító tekintetnél valójában nem sokkal több kell.

A füstös szemek még mindig megbabonázzák az embert, valószínűleg tudja jól ezt Nina Dobrev sminkese is. Emeld ki árnyékolással az arccsontodat, de pirosítóként használj enyhe barackos vagy vöröses színt, a szádra szintén egy visszafogottabb árnyalat illik. A füstös szemek elkészítésekor, csipetnyi ezüst vagy arany port vigyél fel a belső szemzugodba, ettől az egész tekinteted ragyogóvá válik majd.

 

Kerry Washington egyike az ifjú tehetségeknek, akire érdemes odafigyelnünk. Persze elsősorban nem a kiválóan találó smink- és ruhakölteményei miatt, de e pillanatban leginkább erre vagyunk kíváncsiak. A vörös rúzs keveseknek áll olyan előnyösen, mint az ifjú színésznőnek, leginkább azért dicsérjük sminkese munkáját, mert gondoskodott arról, hogy bőre makulátlanul tökéletesnek tűnjön. Mi más is illene hozzá, mint hatalmas műszempillák, és egyszerű tusvonal.

 

Finom pasztellszínek jellemzik Leven Rambin sminkjét, de így is lélegzetelállítóan szép. Fénylő barnás szemhéjfesték, körben feketével kihúzott szemek. Mégis valahogy természetesnek hat az egész. A szemzugba ezüst-fehér porfesték, míg az ajkakra natúr rózsaszín került.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL