DIVAT

Szexi és dögös az új trend

Szerző:
Szabó Anna
Szexi vagy nem szexi, ez itt a kérdés. Idén ősszel a válasz egy egybehangzó igen. Az új őszi kollekciók között szuper minik, sortok és dögös bőr szerelések is találhatók.

 

Diáklány stílus

A szexi diáklány stílust a térdzokni és a műanyag keretes szemüveg adja, melyhez újdonságként a leopárd mintás kiegészítők társulnak. Ettől lesz még dögösebb a szerelésed, a szuper mini és a szűk póló.

Vagány bőr sortban

A bőr és műbőr sortok az őszi trend egyik alap ruhadarabjai. A leopárdminta kiegészítőként itt is megjelenik, a dögös hatáskeltés kedvéért. A karcsúsított szövetkabát kiemeli az alakot, a leopárdmintás szőrmegallérral pedig igazán trendi látványt nyújt.

Ultra mini

Ha már szexi trendről beszéltünk, nem hagyhatjuk szó nélkül a szuper miniket. Az aprócska szoknyák szinte semmit nem takarnak. Az élénk, színes harisnyák még jobban a lábakra vonzzák a tekintetet.

Macskanő vagy cicalány

A leopárdmintás cuccokról már szót ejtettünk, de a vadmacskák mellett a kislányos cicalányok is labdába rúghatnak. A macskafejet ábrázoló pólók minivel a lolita irányvonalat követik.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL