ANGYALISKOLA

Kristályspirál meditáció

Szerző:
Szabó Anna
A kristály színtiszta energia a föld mélyéről, az idők előtti létből. Tökéletes kristályszerkezetük révén és változatos színeikkel feltöltenek téged életerővel és energiával.

 

Och, az ásványok angyalának bölcsessége: A szerencsekövek energiáját nyújtom neked, amely az idők elején Föld Anyánk szívében keletkezett, és most alkímiai erőm a felszínre hozza. Használd azokat a köveimet, amelyek szólnak hozzád, így biztos lesz szándékod tisztasága és a szeretet, hiszen a kövek ereje elősegíti a változást az életedben.

A szerencsekövek kiválasztása és használata

Inkább a kövek választanak minket, mint fordítva. A kövek használata az ősi föld energiát, a kristályos szerkezet és a hónap színeinek erejét adja a könyörgésekhez. Ebben a hónapban egy zöld követ tarts magadnál Hamaliel miatt (ez lehet smaragd, malachit, jade, vagy turmalin), de akár kéket is választhatsz (topáz vagy türkiz). A követ használd a minden napos meditációid vagy gyakorlataid Ha alapozásra, egyensúlyra van szükséged, akkor válaszd a hematitot, a tigrisszemet vagy a füstkvarcot során.

Kristályspirál meditáció

Ha szeretnél tiszta energiával feltöltődni, akkor végezd el minden reggel a kristályspirál meditációt.


1. Lélegezd be mélyen a tiszta, hófehér fényt, az angyalok energiáját, és kilégzéskor szabadulj meg a negatív gondolatoktól.

2. Képzeld, hogy a kristály energiaspirál csatornája vagy. A fejed tetején (koronacsakránál) beáramlik, le a meridiánvonaladon, végig a testeden, egészen a gyökércsakrádig.

3. Könyörögj Mumiahhoz segítségéért: „Mumiah, Mumiah, Mumiah, segíts belélegeznem a kristályenergiát a fejem tetején, át a meridiánjaimon és az összes energiaközpontomon, hogy életerővel töltődjek fel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet ás a fény nevében.”

4. Képzed, hogy ez a tündöklő energia beáramlik a fejeden, majd egyre lejjebb és lejjebb,és közben érzed, hogy energiát ad és megerősíti az immunrendszeredet.

5. A kristályspirál leáramlik a meridiánodon, és a gerinced végénél összeköt a Föld Anyánkkal.

6. Testeden keresztül rákapcsolódtál az Egyetemes Forrásra, a kristályfény az energiaközpontjaidba sugároz.

7. A kristályban minden szín megtalálható, ezért energiád tökéletes egyensúlyba kerül, teljes nyugalom jár át.

8. Küldj szeretete és fényt, majd köszönd meg az angyalok munkáját.
Ezt a meditációt érdemes a reggeli órákban, vagy közvetlenül ébredés után végezni, hogy feltöltődve kezd a napodat.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL