SZÓRAKOZÁS

Kihagyhatatlanul kedves kedvezmény

Szerző:
Szabó Anna
Kedvezmények, kuponok, akciók világát éljük, így nem is mindig kapjuk fel a fejünket egy-egy olyan ajánlat és gesztus esetén, amelynél pedig érdemes lenne, mint például amikor egy kis üzlet támogat egy nagy színházat.

 

A kereskedelmi akciók, vevőcsalogatások kategóriájában egy igazán különleges ajánlattal kedveskedik ügyfeleinek egy kis budapesti optika.

Aki a Dob utca felé jár, és szemüvegre, látásvizsgálatra lehet szüksége, mindenképpen ejtse útba a Katik Optikát. Egyrészt személyre szabott, kedves és udvarias szolgáltatásra bukkanhat, női, férfi és szemüvegkeretek széles kínálatából válogathat a kis optikában, amely nem utolsósorban a progresszív lencsék mestere. Szakszerű eligazítást és hozzáértő profi segítséget kaphatunk azzal kapcsolatban is, hogy hogyan lehet élmény és nem nyűg a szemüveg viselése. Hiszen a szemüvegeseknek ez a tárgy a legjobb barátja, kísérőtársa kell, hogy legyen, annyi időt töltenek el együtt ketten, a szemüveg és a viselője.

 

Élvezd tökéletes szemüveggel a tökéletes színjátszást!

Amellett, hogy itt minden segítséget megkap a betérő ahhoz, hogy rábukkanjon a megfelelő keretre és lencsére, még egy egészen különleges ajánlatban is részesülhet. Mindenki, aki 33 000 Ft felett vásárol, egy Katik-Katona Kupont kap ajándékba, amely 33 % kedvezményt biztosít a felhasználónak a Katona József Színház bármely játszóhelyén, bármely előadásra megváltandó 2 db jegy teljes árából. A különbözetet a színház részére természetesen a kis családi vállalkozás fizeti meg, ily módon is támogatva sokakkal közös kedvenc, különleges értéket képviselő színházát.

Az ötlet egy olyan előadáson járva pattant ki a munkatársak fejéből, amikor is a hátsó sorokban hunyorgó nézőkre bukkantak, akik szerették volna minél tökéletesebben látni és élvezni a kitűnő színművészek arcjátékát és gesztusait. Nos, akinek ez nem megy szemüveg nélkül, az legjobban teszi, ha útba ejti a Dob utcát és választ magának egy divatos és tökéletes új szemüveget.


Az évad a Katonában októbertől kezdődik, a jegyek már előre megvásárolhatóak, az őszi-téli szezonra pedig érdemes egy friss látásvizsgálattal és új, tökéletes látást biztosító okuláréval készülnie mindenkinek, akinek szüksége lehet rá.

Úgyhogy a sorrend: irány a Katik Optika, aztán pedig a Katona József Színház! Szép és jó szemüveget, remek színházi élményeket erre az évadra is mindenkinek!

További információ:
www.facebook.com/katikoptika
www.katonajozsefszinhaz.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL