DIVAT

Modern törzsi stílus

Szerző:
Szabó Anna
Extrém és misztikus az őszi új trend, amely a törzsi kultúra stíluselemeit ötvözi a modern kor öltözködési kultúrájával. A természeti népek jellegzetes népi motívumai uralják a kollekciókat.

 

A föld színei

A természeti népeknél gyakori a föld színek alkalmazása az öltözködésben. A bőr és a kötött holmik keveredése, a törzsi díszítések a kiegészítőkön és a hatalmas kendők, eredeti megjelenést biztosítanak.

Indiánlány

A következő kollekciót valószínűleg egy indiánlány viseletéről mintázták. A hatalmas, földig érő poncsó, a szőrme mellény alap darabok, a bőrnyaklánc, a kövekkel kirakott vagy tollas nyakékek szintén jellegzetes kiegészítői az indián stílusnak.

Népies motívumok

A népies jellegű virágminták is ehhez a stílushoz passzolnak. A mustár és a bordó színek keveredése különös színhatása, a bézs kötött kardigánnal harmonikus egységet alkot. A cipők között jellegzetes a hasított bőr.

Hangsúly a kiegészítőkön

Egy viszonylag egyszerűbb öltözetet is feldob, ha érdekes kiegészítőket választasz hozzá. A törzsi modern stílushoz a mintás szövet, vagy szőrmével díszített táskák, a gyöngyös karkötők, a színes kendők, sálak, és a különféle törzsi ékszerek passzolnak.

Az usanka is divatba jön

Az északi népek kedvelt fejfedője az usanka újra betör az európai divatba. A föld színek és a bordó itt is dominál, a mintás kendő és az usanka adja meg az öltözet ízét.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL