ANGYALISKOLA

A termékenység ezüstmagja

Szerző:
Szabó Anna
A nyár vége, és az ősz eleje a termékenység ideje, amikor itt az idő a testi, lelki, szellemi síkon való megújulásnak. Yusamin a termékenység angyala eljön hozzád, hogy átadja a termékenység ezüstmagját.

 

A termékenység ebben a gazdag időszakban mindhárom síkon megjelenhet az életedben. Testi síkon a fogantatást jelképezi, amikor új élet fogan meg bennünk. Ha kisbabára vágysz, akkor tökéletes időzítés a megtermékenyülésre. Kérd hozzá Yusamin segítségét is imában, hogy adja áldását az új jövevény megfogantatásához. Az ezüst mag fohász sikeres fogantatást hozhat.

A termékenység azonban nem csak fizikai, testi síkon jelentkezhet, lehet, hanem lelki és szellemi síkon is. Ez az életed szellemileg és lelkileg termékeny időszaka is, amikor új tervek, ötletek fogannak meg benned, és lelki fejlődésed is felgyorsul. Indulj új utakon, és engedd, hogy a megérzéseid vezessenek. Sikeres időszak ez az új ötletek megvalósításához. Új ötletekért és a lelki fejlődés új formáiért könyörögj Yusamin angyalhoz, és fogadd el tőle a termékenység ezüstmagját. Az életed minden területén ötletekkel áraszt majd el, hogy fejlődj, kibontakozz, virágozz.


Yusamin angyal üzenete: A Szeretet és a fény kútjából eredek én, ragyogó szárnyaimat maga az élő fény alakította. Szívemben hordozom a termékenység ezüstmagját és a szeretet erejét, hogy minden dolog fejlődjék és virágozzék. Feladatom, hogy elhozzam neked a szellem, a test és a lélek termékenységét. Keresd segítségemet a lelki üdvösségért.

Ezüstmag fohász

Ha szeretnéd az életed valamelyik területén (testi, lelki, szellemi) a termékenység erőit fokozni, és kibontakoztatni a képességeidet, a benned rejlő lehetőségeket, akkor könyörögj Yusaminhoz, hogy hozza el neked a termékenység ezüstmagját. Fogadd magadba és hagyd, hogy kinyíljon benned.

Így könyörögj hozzá: „Yusamin, Yusamin, Yusamin, a fény kútjaiból, jer mellém, mert most meg kell találnom (szellemem, testem, lelkem – amelyikre vágysz) termékenységét, hogy szebbé tegyem az életem. Hozd el nekem szerető támogatásodat, mert fogadom, hogy vállalom életemnek ezt az új szakaszát. A szeretet és a fény nevében, a szerette és a fény nevében, a szerette és a fény nevében.” Ezt a rövid fohászt minden reggel és minden este mondd el magadban egyszer. A lehetőségek nemsokára meg fognak érkezni az életedbe. Fogadd nyitott szívvel!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL