FOGYÓKÚRA

Amerika kedvence - nyers villámdiéta

Szerző:
Szabó Anna
Ha egy igazán gyors diétára vágysz, akkor próbáld ki Amerika kedvencét, az egynapos nyers villámdiétát! Már másnap azonnali, látható eredményt hoz.

 

Az egynapos nyers diéta a nem csak fogyaszt, de méregtelenít és vitaminokkal is feltölt. A gyomrod is meg fogja hálálni, ha egy napig nem kell agyondolgoznia magát a főtt ételek megemésztésével. A nyers zöldségek és gyümölcsök kipucolják az egész bélrendszeredet, és beindul a fogyás. Az egynapos diéta alatt nem fogsz éhezni, hiszen annyi zöldséget és gyümölcsöt ehetsz, amennyit csak akarsz. A magas vitamin és ballasztanyag tartalom hatására a szervezetben beindulnak az anyagcsere- és zsírégető folyamatok, és azonnal beindul a fogyás. Már másnap látható az eredmény.


Alapanyagok, tiltólisták

A zöldségesnél vagy a piacon vásárolj 2-3 kiló friss, szezonális zöldséget és gyümölcsöt. Kedvedre válogathatsz, csak olyat vásárolj, amit szeretsz. Cukkini, paprika, rukkola, paradicsom, répa, alma mindenképp kerüljön a kosárba, mert ezekre szükség lesz a receptekhez. Csak néhány dolog nem kerülhet a kosaradba, a banán, az avokádó és a mangó, mert ezeknek túl magas a kalóriatartalma. Az egynapos diéta ugyan nyers ételekből áll, de ha mindenképpen szükséged van a napi egy meleg ételre, akkor párold meg a zöldségeket sós vízben, majd a párolt zöldségeket locsold meg egy teáskanál olívaolajjal.


Minta étrend

Reggeli


Zöldséges pálcikák
Korlátlan mennyiséget fogyaszthatsz belőlük, amíg jól nem laksz. Vágd fel csíkokra az általad kiválasztott zöldségeket (paprika, retek, répa, zeller, karfiol, sárgarépa), és helyezd egy tányérra. A joghurtmártásba mártogatva fogyaszd.

Köret: joghurtmártás. 20 dkg joghurt, friss fűszerek, fokhagyma, mustár és torma.


Ebéd

Színes saláta
8-8 cukkinit, paprikát, édesköményt és almát reszelj le egy tálba, és önts rá 3 evőkanál citromlevet, 1 teáskanál olívaolajat. Ízlés szerint sózd, borsozd. Ha szereted, szórj rá egy marék zsázsát és 2 dkg napraforgócsírát.


Vacsora

Nyers zöldségsaláta friss gyümölcsökkel
Hozzávalók: rukkola, paradicsom, uborka, répa és csírák. Mosd meg a hozzávalókat, szeleteld fel és tedd a zöldségeket egy tálba, majd keverd jól össze. Az öntethez használj 1 evőkanál ecetet, 2 evőkanál olívaolajat, sót, borsot. A saláta tetejére halmozz szeletekre vágott narancsot, vagy őszibarackot.

Ha a főétkezések között megéheznél, fogyassz el egy almát, vagy tetszés szerint zöldséget.

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL