FÉSZEK

Őszi színkavalkád az otthonodban

Szerző:
Szabó Anna
Elég néhány színes falevél, őszi termés és máris készen van a mutatós dekoráció! Persze, mi más szabhatna határt az alkotásoknak, mint saját kreativitásunk? Ehhez mutatunk be most néhány ötletet.

 

Csodaszép préselt levelek

Gyerekkorodban bizonyára te is préseltél le leveleket, virágokat. Ezt a régimódi technikát bármikor bevetheted lakásod csinosítására. Vagyis igazán költséghatékony dekorációs elem ez, nem kell másra költened, mint egyszerű képkeretekre.


Újfunkciós tökök

Használd terítőnehezékként a formás tököket! Az ezekhez hasonlóan kicsi, formás tököket ne a szupermarketekben keresd, hanem a piacos néniknél kérdezz rá. Körülbelül kétmaroknyi az a méret, ami ideális sarokfogónak a tökökből, a formát és a színt már neked kell a terítő színéhez igazítanod.


Változatok vázára

A legegyszerűbb vázát is feldobhatod némi akril- vagy üvegfesték segítségével. Használj matt, pasztell színű vázát, és sablon a festéshez. Úgy gondolod neked nincs ehhez elég kézügyességed? Vegyél vékony, átlátszó papírlapot, helyezd egy képre, ami neked tetszik, és másold át a mintát. Vágd ki belőle a formát, rögzítsd lemosható anyaggal a vázára, majd fesd körbe. Miután megszáradt a festék leveheted a sablont.


Bőségkoszorú

Olyan mint egy jól megérdemelt őszi jutalom, amit éppenséggel meg is ehetnél. Alapkoszorút bármelyik virágárustól beszerezhetsz, amihez szükséged lehet még ragasztóra és/vagy drótra, no és persze az elengedhetetlen színes termésekre, levelekre...


Makkos kiegészítők

Egy egyszerű faág, és mi mindent ki lehet hozni belőle! Tedd mutatós vázába, és akassz rá makkokat, máris kész az asztali dísz. Ha kellő idővel és türelemmel rendelkezel, akkor akár a makkokat különböző vidám színekkel is befestheted.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL