DIVAT

Jennifer Lopez új ruhakollekciója

Szerző:
Szabó Anna
A latin szépséget láthattuk már a filmvásznon, kiadott saját lemezt, és most a legújabb, hogy ruhákat is tervez. Na, persze ebben is sikeres! Őszi kollekciója nőies és elegáns.

 

Szexi combcsizmák

J.Lo imádja a cipőket és saját néven futó cipőmárkája is van. Az őszi kollekció combcsizmáit is természetesen ő tervezte. J. Lo megőrül a magas sarkú combcsizmákért, és minden téren törekszik a nőiesség kihangsúlyozására.

Bézs és kávé

J. Lo az elegancia híve, ezért választotta új kollekciója meghatározó színeinek a krém és kávé árnyalatokat. A puha anyagok, szexi fazonok és harmonikus színhatás J.Lo védjegyének számít.

Bőr és prém

Ezek a ruhák, bár nem kihívóak mégis rendkívül nőies megjelenést biztosítanak a hétköznapokon. Puha bőrök, szőrmék farmerrel kombinálva nagyon szexisek, és ezen a szexisségen csak tovább löknek a gyönyörű hosszúszárú, vagy bokacsizmák.

Barack és krém

A pasztell árnyalatok, a barack és a krém szín szintén nagyon nőies színek. A szűk farmer maga sarkú cipővel továbbviszi a nőies hatást, és harmonikus összhangot alkot a finom anyagból készült szexi tunikával. A test sziluettjét követő ruha pedig szintén egyszerre bájos és szexi.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL