SZÓRAKOZÁS

Önismereti kurzus magadnak magadért!

Szerző:
Szabó Anna
Ismered a szomszédot, a barátaidat, az urad, vagy az asszonyt. Ismered a párod, tudod, hogy milyen, tudod, hogy mit szeretne. Vagy mégsem? Na és mi a helyzet akkor, ha igazából saját magadat sem ismered? Csak azt hiszed, hogy igen…?

 

Nap, mint nap változunk, ma már nem ugyanaz az ember vagy, aki tegnap lefeküdt. De vajon miben változtál? Te észreveszed ezeket a változásokat? Mit gondolsz, ismered magad? … vagy félsz a „ki is vagyok én?” kérdéstől?
Az általános bemutatkozással semmire sem mész. Az csak látszat. A valódi válasz annál jóval bonyolultabb.

Jó, de mi az önismeret?

Az önismereten tulajdonképpen azt értjük, hogy áttekintésünk van saját személyiségünk összetevőiről, határairól, tisztában vagyunk viselkedésünk hátterével, saját mozgatórugóinkkal, ismerjük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, nem pedig olyannak, amilyenek lenni szeretnénk.

A megfelelő önismeret minden siker alapja, mielőtt más képzésbe kezdenél, kezdj ezzel!

2011. szeptember 24. – október 15.,
között 4 héten keresztül szombatonként,
10.00-tól 14.30-ig
többek között a következő programok várnak rád, hogy megismerd önmagad:

Büky Dorottya és Feldmár András

„Az önismeret nagyon érdekes dolog. Vajon hová kell, nézzek, ha meg akarom ismerni magam? Van a metafora: „nézz önmagadba!”, “ismerd meg önmagad!”. De ha én önmagamba nézek, akkor semmit sem látok. Nagyon kell vigyázni, nehogy a nyelv becsapjon minket azzal kapcsolatban, hogy mi lehetséges és mi nem. Szerintem csak úgy tudom megismerni magam, ha különböző helyzetekben megmérem magam, ha kiteszem magamat különböző helyzeteknek.”

Soóky Andrea: Arcok és álarcok: AZ ALÁÍRÁS mint „szimbolikus névjegykártya” – „személyiségünk esszenciája”

Az aláírás-vizsgálat az íráselemzés egyik legizgalmasabb témaköre. Írásunk legbeszédesebb része, mert a kezünkkel írunk ugyan, de a tollat az agyunk mozgatja. Ha nagyon hamar, akár személyes találkozás nélkül szeretnénk valakivel kapcsolatban információkhoz jutni, az aláírás-elemzés ehhez megfelelő eszköz.

Tari Annamária: Önismeret csoportban – A szabadinterakciós csoportmódszer és a személyiség tudattalan érzelmeinek főbb feltárási útvonalai 100%-os önismeret nem létezik, mert a tudatosan megismerhető része mellett a személyiségnek a tudattalan tartománya az, ami a viselkedésünket befolyásolja. Ahhoz azonban, hogy adott szituációban megértsük, miért pont úgy és azt mondtuk vagy csináltuk, jó, ha tudjuk milyen jellemzőink vannak, hogyan reagálunk érzelmileg.

NEMSOKÁRA INDUL!
Nehogy lemaradj!

Tudj meg mindent a kurzusról és az előadókról >>

Mi ott leszünk, és te?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL