DIVAT

A szezon újdonságai - az ősz alap ruhadarabjai

Szerző:
Szabó Anna
Az őszi szezonban alap ruhadarabnak számít a bőr leggings, a tyúkláb mintás ruhák és könyökvédős blézer. Sokszor jelenik meg a fekete és fehér kettőse, illetve a grafitszürke, ami szintén az új szezon jellegzetessége.

 

Bőr leggings

Az őszi trend egyik nagy dobása a bőr hatású leggings. Szexi, nőies és vagány. Ráadásul bármilyen stílussal jól harmonizál, akár fehér inggel is viselheted, felveheted egy mini ruha alá, vagy szexi ballonkabáttal.

Tyúkláb minták

Tyúkláb mintákkal találkozhatsz az elegánsabb szövetruhákon épp úgy, mint a pamut tunikákon, vagy kiegészítőkön. Jellegzetes a fekete-fehér párosítás, de az élénkebb színek, mint a piros is többször előfordul.

Fehér és fekete

Az igazi kontrasztot mindig két ellentétes szín adja. Ez a hatás a legjobban a fekete és a fehér összeállításoknál érzékelhető. A tyúkláb mintával itt is találkozhatunk, illetve a népművészeti jellegű minták divatja is visszatér.

Grafit

Az őszi trendek meghatározó színe a grafit, melynek világosabb és sötétebb árnyalataival is találkozhatunk. Általában feketével párosítva láthatjuk, de a szürke különböző változatai együtt is jól mutatnak.

Könyökvédő

Egy igazán vagány, kissé talán fiús, de eredeti ruhadarab került be az őszi rendek közé, a könyökvédős blézer. A kockás anyagok, és a barnás árnyalatok is fokozzák az elvont, költői hatást.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL