ANGYALISKOLA

Soha ne áruld el a szíved!

Szerző:
Szabó Anna
Sokan hajlamosak vagyunk elrejteni az érzéseinket, ha megbántva érezzük magunkat. Ezzel azonban önmagunknak is ártunk, és a másikat is megfosztjuk attól, hogy bocsánatot tudjon kérni, illetve jobban megismerje az érzelmi határainkat.

 

Légy mindig őszinte és soha ne áruld el a szívedet! Ebben Ramiel angyal lesz a segítségedre. Segít abban, hogy elsajátítsd az őszinte érzelmi kommunikációt.

Őszinte érzelmi kommunikáció

Ha valamilyen érzelmi bántás ért, akkor az a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha csendben magadba fojtod a bánatod. Ha nem mered kimutatni vagy kimondani az érzéseidet, azzal sok bajt okozol magadnak, mert ez érzelmi őszintétlenséghez vezet. Egy boldog kapcsolat alapfeltétele az őszinteség, mely az érzelmi kommunikációra is vonatkozik. Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor kérd Ramielt, a világosság angyalát, hogy segítsen. Ramiel segít abban, hogy legyen erőd tisztázni a helyzetet. Igen, ez nem könnyű. Sokan félnek az elutasítástól, ezért inkább nem szólnak. De hidd el, ha sikerül tisztáznod a helyzetet, akkor a másiknak is adsz egy lehetőséget arra, hogy bocsánatot kérjen, és jobban megismerje az érzelmi határaidat. A tisztázás csakis az előnyödre válhat. Angyali segítségért könyörögj Ramielhez: „Ramiel, Ramiel, Ramiel, segíts az őszinte érzelmi kommunikáció elsajátításában, hogy ki merjem fejezni az érzéseimet, és tudjam, mik a határaim. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”. Ha így teszel, akkor soha nem árulod el a szívedet, ugyanis az elhallgatás és a hamis mosoly mind árulást, hazugságot jelentenek.

Hagyd, hogy az angyalok vezessenek!

Ha tanácstalan vagy abban, hogyan kommunikáld az érzéseidet, vagy milyen módon tálald azokat, akkor végezd el az ezüstláng meditációt, melyben intuitív útmutatást kapsz Raduriel angyaltól. Hagyd, hogy az angyalok vezessenek!

1. Ülj le kényelmes pozícióban, és vegyél néhány mély lélegzetet. Hunyd be a szemed.

2. Képzeld el, hogy egy láthatatlan, csillogó ezüstlánggal teli edény van előtted, mely az ezüst (női energia koncentrált erejét hordozza.

3. Fogd a kezedbe a láthatatlan edényt.

4. Végy egy mély lélegzetet ebből a láthatatlan lángból, ami színtiszta ezüst, intuitív energiával van tele, és képzeld, hogy leengeded teljesen a szívedig.

5. Ahogy az ezüstláng eléri a szívedet, újjáéleszti intuitív erőidet.

6. Állj meg egy pillanatra és hagyd, hogy az angyalok vezessenek!

7. Időzz el egy kicsit, és magadban kérd Radurielt, hogy erősítse meg megérzéseidet a tennivalóiddal kapcsolatban.

8. Köszönd meg a segítséget és fejezd be a meditációt.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL