DIVAT

Az ősz színei

Szerző:
Szabó Anna
Meg tudod határozni azt a színt, melyet az a látvány nyújt, amikor a sárguló leveleket megvilágítja a lemenő nap sugara? Aranyló? Néhol lilába hajló? Bézs, barna, bíbor? Nos, ezt a szín kavalkádot láthatod viszont az idei őszi kollekciókon.

Óarany

Az arany a gazdagság, a pompa jelképe, és már jó pár évtizede a divat örökzöldje. Inkább a mélyebb, bronzos tónusai hódítanak idén, de képviseltetik magukat a sárgába hajló árnyalatai is. Egy a lényeg: a fénylő hatás. 



Burgundi

Mélybe hajó lilákat és mályva árnyalatokat is láthatsz a kifutókon. Az idei év egyik nagy slágerével, a vörössel kombinálva, meglepő látványt nyújt. Ha fel akarod dobni valami élénk színnel, akkor kéket és okkert válassz hozzá.

A ruhákat az Arena Plazaban vásárolhatod meg.

Beige

A natúr homok szín mindig az elegancia és kifinomultság védjegye volt. Leheletnyi, mint a púder. Nőies, finom és visszafogott. Elmehetsz, akár a sötétebb árnyalatok felé is, de főleg kiegészítők esetében mutatnak jól a mélyebb tónusok.



Ében fekete

Miben tud többet az ében árnyalat a sima feketénél? Azzal, hogy tömény, és fényes, szinte elnyeli a tekintetet. Ha nem akarsz tetőtől talpig feketében járni, kombináld az ősz bármely színével. Trendi az arannyal, jó hatású a lilával, de a klasszikus fehérrel is bevetheted.

A ruhákat az Arena Plazaban vásárolhatod meg.

Grafit

Szürkét minden mennyiségben láthatsz most a kollekciókban. Ez a szín már igen csak a telet idézi. Felfedezheted közöttük az ezüstös, fényes hatású verzióit, a grafitos árnyalatokat, az egészen világos galambszürkét, illetve a már-már feketébe hajló árnyalatokat is. Az egységes hatás kedvéért a saját árnyalataival kombináld a ruhadarabokat.



Bíbor

A vörös szín mindig domináns hatású. Van benne valami drámai, valami izzó, és csípős, mint a chilly. Az igazi újdonság azonban itt is a fényes hatás, ami az idei trend egyik legfőbb jellemzője.

 



A ruhákat az Arena Plazaban vásárolhatod meg.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL