DIVAT

Ugorjunk a 70-es évekbe

Szerző:
Szabó Anna
Az idei ősz ismét a retro jegyében indul. Újra a múltba kanyarodnak vissza a divattervezők, - most épp a 70-es évekbe,- hogy egy megújult trendet hozzanak létre.

 

Tipikus 70-es évek

Tipikus 70-es évek stílus a magasított derék fazon. A farmerhez és a térd alá érő farmer szoknyához ebben az időben még blúzt hordtak, így ez is visszatért a divatba.

Alapszín a türkiz

Az új szezon egyik vezető színe a türkiz lesz. A mintás és egyszínű ruhák is jellemzőek lesznek a következő szezonban. Érdekes színkombinációnak számít a türkiz és a barna együttes megjelenése.

Barna és fekete

A barna és a fekete klasszikus színösszeállításnak számít, kicsit talán konzervatívnak is tűnhet. A magasított derekú nadrág itt is visszaköszön, illetve a kis ballonkabát is előkerül ugyanebben a színösszeállításban.

Hangsúly a derékon!

A nőies fazonok is jellemzőek voltak erre az időszakra. A ruhák általában derékban szűkítettek, vagy övvel díszítettek. A ballonkabátok között is a derékban megkötős fazonok viszik a prímet.

Kedvelt szín a mustár

Szintén egy nem hétköznapi szín férkőzött be a ruha kollekciók közé, mégpedig a mustár szín. Elsősorban barnával és feketével mutat jól, de bátran kísérletezz, ha megtetszett ez a szín.

Térdzokni, pöttyös blúz és szőrme kabát

A 70-es évek jellegzetes stílusa a térdzokni, rövidszoknyával, a szűk farmer és a pöttyös blúz, illetve a szőrmekabát. A barnás árnyalatok a leggyakoribbak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL