ANGYALISKOLA

Átalakulásod a Nappal és a szivárvánnyal kezdődik

Szerző:
Szabó Anna
A Nap tűz ereje ég benned, mely erőt ad a változáshoz, és megtisztít minden félelemtől, és negativitástól, melyek akadályoznak a boldogságban. Fogadd magadba a Nap erejét, és keresd a szivárványokat, melyek mutatják, hogy jó úton jársz.

 

Rafael Nap energiája fényt hoz életünkbe. Rafael üzenete: „Én vagyok a Nap, amely megvilágítja arcodat és elűzi az árnyékokat. Koncentrálj rám, amikor azt kéred, hogy a Nap sugarai áramoljanak a köldökcsakrádba. Ez elűzi a belső sérülékenységet és a bizonytalanságot, minden szinten meggyógyít, energetizálja az akaratodat és önbizalmat ad a vezetéshez.” Ereje a szivárványt hozza el az életedbe. Ha nincs napfény, akkor egyszerűen kérd a tűz erejét Urieltől, a Nap-meditációban.

Nap-meditáció

Ez egy erőt adó meditáció a narancs tűz mágiájával.

1) Gyújts meg egy narancssárga gyertyát.

2) Lélegezz mélyeket a színtiszta hófehér angyali fényből, olyan mélyeket, amilyet csak tudsz, míg nyugodtnak és békésnek nem érzed magad.

3) Tudd, hogy van egy csatornád, egy meridiánod, melynek átmérője kb. 5 cm, és a fejtetődtől halad a testeden, egészen a gerinced végéig.

4) Ha ellazultál, akkor könyörögj Urielhez, a tűz uralkodó angyalához: „Uriel, Uriel, Uriel, hozd el nekem a tűz varázslatát a meridiánomon keresztül, tisztítsd meg az energiaközpontjaimat és töltsd fel őket új energiával. Elmémben megszabadulok az összes akadálytól. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”


5) Harminc másodpercig koncentrálj csak a gyertya lángjára.

6) Hunyd le a szemed, most lelki szemeid előtt is láthatod a lángot. Lásd a láng táncát!

7) Kérd Urielt, hogy a láng velejét küldje rád a koronacsakrádon, a meridiánod tetején keresztül. Képzeld, hogy a tiszta láng megtisztítja a fejed belsejét.

8) A lángot fokozatosan vidd le a testedbe és tisztítsd meg vele a többi csakrádat is.

9) Képzeld, hogy ez a tiszta láng elégeti az akadályokat maga előtt, míg leérsz a gerinced aljára. Ekkor a tisztítás befejeződött.

10) Kérd Urielt, hogy adjon szárnyakat ragyogó narancssárga lángokból, hogy fel tudd dolgozni az átalakulásodat.

11) Kérd Urielt, hogy zárja le az energiát, és köszönd meg a segítséget.

Keresd a szivárványt!

Rafael és Hahli szerint keresd a szivárványt! Ha ezeket az angyalokat hívod segítségül, akkor keresd a szivárványokat –az égen, otthon az üvegen vagy a kristályokon tükröződő szivárványokat, vagy olvass olyan műveket, amelyek címében szerepel a szivárvány szó. Ha szivárványt látsz, azt jelenti, hogy Hahlii és Rafael angyalok melletted állnak.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL