2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Négyen a hálószobában

Csarnay Krisztina

Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.

 

Minden napom mozgalmas beszélgetésekkel telt. Egyik párt követte a másik. Próbáltam harminc feletti korosztály között keresni. Úgy éreztem ők már érettebbek és tapasztaltabbak, mint akik a húszas éveik elején járnak. Párom rám bízta a keresgélést, így az ezzel járó ideg java is nekem jutott. Minél több párral beszéltem, annál jobban éreztem azt, hogy mást akarnak a nők és mást a férfiak. Igazából úgy éreztem a pasik akarják ezt igazán. Ami a legrosszabb volt, hogy szinte olyanokba botlottam, akik párcserét akartak. Minden nap beszélgettünk arról, hogy én nem tartom jónak az azonnali párcserét. Inkább fokozatosságra vágytam. Arra, hogy akit megtalálok, az egy olyan pár legyen, akik esetében a nővel kialakíthatok egyfajta barátságot is. Talán azt kerestem, amiben már egyszer részem volt, de csak néhány hónapig. Talán szerelmes is voltam abba a nőbe. Párom szerette azt az időszakomat. Valami hasonlót kerestem - azt hiszem. Beszéltünk arról is, hogy elmennénk egyszer az életben egy swinger klubba is, hiszen az egy teljesen más közeg, és talán igazi élményben lehetne részünk.


Egyszer egy középkorú házaspár szervezett swinger összejövetelt szombat estére. Már rákészültünk, mikor olvastam, hogy mégsem tartják meg. Azokban a napokban beszélgettem ezzel a párral. Pontosabban a pár férfi tagjával. Nagyon szimpatikusnak éreztem őket. Beszélgettünk a párcseréről is, azt mondta, hogy hosszú távon az nem jó nekik, ha csak női gabalyodás van. Beszéltünk arról, hogy mivel a swinger, amit szerveztek, és mivel elmaradt, találkozhatnánk mi négyesben nálunk. Párom benne volt a dologban. Sőt túl is pörgött. Éreztem rajta, hogy nagyon akarja. Ahogy közeledett a megbeszélt este, egyre jobban éreztem zavart a lelkemben. Mondtam a páromnak, talán le kellene mondani. De ő erre azt felelte, hogy akkor hagyjuk az egészet. Az utolsó éjszakát végig töprengtem, hogyan mondjam le.

Péntek délelőtt beszélgettem a férfival. Elmeséltem neki a félelmeimet, hogy mi van, ha nem tudok feloldódni, mi van, ha nekem nem fog sikerülni, ha én nem fogom úgy élvezni. Azt ígérte figyelni fog rám. Mesélt a párjáról is, hogy igazából ő nem úgy vonzódik a nőkhöz, mint én, tehát nekem kell majd kezdeményeznem. Gondoltam ez menni is fog. Beszélgetésünk után közöltem párommal, hogy készüljön az estére, mert nem mondtam le.
Már nagyon izgultunk mind a ketten, rengeteg gondolat kavargott bennünk, hiszen tisztában voltunk vele, hogy ők teljes párcserés együttlétet akartak. Aggódtam, hogy tudom-e az érzéseimet kordában tartani. Hisz állítólag ez „csak szex”. Próbáltam igazán csinos, szexi, igazi nő lenni. Előtte már láttuk őket fényképen és kamerán keresztül is. Dekoratív pár voltak a korukhoz képest. A társaságuk igazán kellemes volt. Az együttlét döcögősen indult és érdekes volt egészen a végéig.


Valahol tudtam, fájni fog, amikor a páromhoz hozzá ér egy másik nő. Az is lélekbetipró volt, mikor ő kényeztette a másik nőt. Hogy én élveztem-e a másik pasival? Igazából, ha párom nem vezet rá, hogy hozzá érjek a másik férfihoz, talán meg sem teszem. Nekem nőre volt szükségem, nem másik férfira. Maga az együttlét volt a legfájóbb érzés számomra. Látni, hogy a kedvesem szerelmeskedik egy másik nővel és, én meg egy másik pasival. Érdekes, vegyes érzés volt.


Miután megtörtént a dolog, sétáltunk egyet a párommal. Zokogtam a fájdalomtól. Ő azt mondta, soha nem érzett ilyet, mint most. Most először volt benne féltékenység, és tudatosult benne, hogy soha nem akar elveszíteni. Azt mondta, sokkal jobban és mélyebben érzi azt, hogy mennyire is szeret valójában. Talán ez az egy haszna volt mindennek. És hogy nekem mi volt a „haszon”? Igazából azért tettem meg neki, mert tudtam, hogy nagyon akar egy ilyen élményt és nem szerettem volna, ha a továbbiakban nem érdekelné két nő szerelmeskedése.

Azóta eltelt néhány hét, és még sokszor érzem azt a bizonyos fájdalmat. Néha az van bennem, hogy ez egy nyílt megcsalás volt. Próbáltam beszélgetni azóta több párral is, ki hogyan vészeli át a ilyesmit, mit érez, de valahogy kezdem úgy látni, igaza volt valakinek, aki egyszer azt kérdezte tőlem : „ Mi a jobb? Ha titokba csalnak meg, vagy ha nyíltan, együtt csináljuk?

Még túl friss ahhoz, hogy újra képes legyek erre. Néha ülök egyedül, és látom magam előtt azt az éjszakát, és szinte újra átérzem a fájdalmat. Lehet, hogy önző vagyok? Vagy túlságosan birtokolni akarom azt, akit szeretek? Muszáj osztoznom azon, aki az enyém? És mi a helyzet az önzetlen szeretettel, amiről a kapcsolatoknak szólni kellene? Hogy jó látni a másikat, amikor megkapja azt, amire vágyik? Na, igen, csak nem mindegy ki által. Egy idegen által vagy a párunk által... - ez egy más állapot.


A szakember véleménye


Elképzelhetetlen, hogy egy párcsere akár szexuális érzetekben, akár a közösség élményét tekintve bármilyen többletet adhat egy meghitt partnerkapcsolathoz, avagy egy baráti társas (társasjátékos, beszélgetős) együttléthez képest. Az ember szexualitása a legbensőbb magánügye. Véleményem szerint nem lehet annál csodálatosabb, amikor az egyetlen férfit ajándékozhatja meg a nő az általa nyújtható örömökkel, és az (akárcsak az adott pillanatban) egyetlen nőt teszi boldoggá a férfi egy tradicionális, azaz kétszereplős kapcsolat során. Ennek kiterjesztése csakis az érzelmek, az érzékek szétforgácsolását jelentheti. A közösségi élmény pedig aligha érhet fel egy valódi, stabil, meghitt baráti társaság (szexmentes) összetartozásának páratlan élményével.

Ugyanakkor a szeretet nemhogy nem lesz kevesebb, ha sokfelé osztódik, hanem hatványozódik. Így igaz. Na de párcserés szexuális kapcsolatok esetében ki beszél szeretetről? A szeretet elengedhetetlen jellemzője a bizalom, a titkok őrzése az egyszeriség élménye, az önzetlen adni akarás, az együvé tartozás csodája. Ezért aligha tudom elképzelni, hogy az említett csoportosulásokban bármi szeretetfélének helye lenne. Akkor mi a lényege? A kölcsönös, meghitt örömszerzés a fentiek alapján nem, ez biztos. A szeretet sem, és az együvé tartozás élménye sem (ezeknek jobban helyük van egy baráti, vagy szerelmi kapcsolatban). Akkor mi? Elismerem, nem könnyű manapság "igazi" kapcsolatot létesíteni. De a keresés idejére, a két kapcsolat közötti intermezzókra is vannak jó, bensőséges, meghitt megoldások.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 kevéssé ismert, de annál meglepőbb történelmi tény

6 kevéssé ismert, de annál meglepőbb történelmi tény

Nem könnyű feladat a történelmet kutatni, viszont rettentően izgalmas, hiszen a kutatók mindig találnak újabb és újabb leleteket vagy információkat. Gyakran sok-sok évvel később lelnek olyan bizonyítékokra, amik teljessé teszik a képet amellett, hogy totálisan meglepnek bennünket, mint ez a 6 kevéssé ismert történelmi tény! Talán még neked sincs fogalmad róluk!

Tovább »
Nem jól jel, ha nem látod a számokat a képeken! - Vizuális teszt

Nem jól jel, ha nem látod a számokat a képeken! - Vizuális teszt

Persze nem kell mindjárt megijedni, de ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon-nagyon halványon látod a számokat a képeken, akkor nem árthat ellenőrzés céljából felkeresni egy szemészt. Lehet, hogy csak ideje lecserélned a szemüvegedet vagy éppen beszerezni egyet. Ez csupán egy játékos teszt, de segíthet rávilágítani arra, mennyire éles a szemed!

Tovább »
Milyennek látnak a férfiak? - Ebből a személyiségtesztből kiderül

Milyennek látnak a férfiak? - Ebből a személyiségtesztből kiderül

Ezt a tesztet egy francia pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben semmi más feladatod nincs, mint kiválasztani azt a nőtípust, akivel a leginkább azonosulni tudsz. Ha ez meg van, akkor egyértelműen kiderül, mit látnak benned a férfiak, mi az, amivel megfogod az erősebbik nemet. Kíváncsi vagy rá? Akkor gyerünk, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép