SZÓRAKOZÁS

Olvasnivalók vízparti lustálkodáshoz

Szerző:
Szabó Anna
Nyaraljunk akár a Balaton partján, akár tengervíz mellett, a sütkérezéssel töltött időt még élvezetesebbé teheted egy kellemes, vagy éppen izgalmakkal teli, fordulatokban bővelkedő olvasmánnyal. Az alábbiakban pont ilyen izgalmas és szórakoztató regényeket ajánlunk figyelmedbe.


Fejős Éva: Helló, London

Fejős Éva legújabb regényében az álmok és az újrakezdés lehetőségeit járja körül egy fiatal lány történetén keresztül. A huszonkét éves, fiatal és sikeres Lengyel Luca fotómodellként keresi a kenyerét, mindenből a legjobb jár neki, álmainak netovábbja pedig London, ahol reményei szerint karrierje kiteljesedhet. Irigylése méltó életvitelének azonban egy pillanat alatt véget vet egy tragikus kimenetelű motorbaleset, mely hét év kómára kárhoztatja. Mikor magához tér, egy elveszett élet mozaikjainak tengerében találja magát, melyből a legutolsó éjszaka történéseinek felidézése jelenti a legnagyobb nehézséget. Hová tűnt szerelme, aki akkor a motort vezette? Egy szerencsétlen baleset vagy kitervelt gyilkossági kísérlet akadályozta meg abban, hogy tovább élhesse gondtalan életét és valódi karriert fusson be? Elporladt álmok maradtak csupán, vagy felülkerekedik az akarat, az újrakezdés és új vágyak, célok reményében?

Tudj meg többet a könyvről! »

 

Arturo Pérez-Reverte:
Dél királynője

Egy naív és ártatlan lány drogcsempész szerelmének halála után menekülni kényszerül. Váratlan bebörtönzése alkalmával egy cellatársa elárulja fél tonna kolumbiai kokain rejtekhelyét. Az információ nem várt események sorozatát indítja el.

Hogyan lesz egy ártatlan lányból a körülmények és véletlenek hatására egy milliárdokat érő drogbirodalom ’keresztanyja’? Képes lesz e életben maradni?

A szövevényes és cselekményes kalandregény az alvilág bugyraiban vájkál, miközben a túléléshez szükséges, mozgósítható emberi erőforrásokra és az ennek jegyében zajló személyiség változásokra koncentrál.

Tudj meg többet a könyvről! »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL