ANGYALISKOLA

A hónap feladatai

Szerző:
Szabó Anna
Minden hónaphoz tartozik egy angyal, a márciushoz Barakiel. Barkiel angyal szerint itt az ideje az érzelmi zavarok felszámolásának és a kreativitás megélésének.

 

Barakiel angyalhoz tarozik a március hónap, a tavasz kezdete. Szerető energiái gyengéd ezüst oltalmát nyújtja feléd. Szeretetével beburkol, hogy megvédje érzékenységedet, hiszen egyszerre vagy szenvedélyes és együtt érző, gyakran odaadod mindened az emberekért vagy bizonyos célokért. Hihetetlenül kreatív tudsz lenni, de vigyázz az ügyek felkarolásával. Ha jobban megválogatod, kit és mit segítesz, nagyobb sikereket tudsz elérni. Ha ilyen ügyekben keresnek meg, gondold át, hogy szíved mélyén jónak érzed-e ezeket. Hogy jobban el tudd képzelni a dolgokat, hívd segítségül Barakiel angyalt, aki megnöveli pszichés és intuitív képességeidet.

Március feladatai

Barakiel szerint az évnek ebben a szakaszában érdemes értékelni mindent, ami veled történik. Döntsd el, hogy ki és mi érdemli meg, hogy elígérkezz, ha ezen a területen követtél már el hibákat. Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Érzékenységeddel légy résen, ha választanod kell. Ha valami nem fér bele az idődbe, tanulj meg nemet mondani.

Ebben a hónapban az alábbi tulajdonságok fejlesztése van terítéken:

1.) Érzékenység

2.) Gondoskodás

3.) Ítélőképesség

4.) Kreatív képzelőerő és inspiráció

5.) Érzelmi zavarok felszámolása

6.) Érzelmi gyógyulás

Gondold végig, hogy segítségre szorulsz-e a felsorolt tulajdonságok terén. Van, amiből túl sok, vagy túl kevés jutott neked? Ha igen, az angyalok segítenek egyensúlyba hozni a tulajdonságaidat. Válassz egy dolgot a felsoroltak közül, amit fejleszteni szeretnél, majd építsd a következő könyörgésbe: Barakiel, Barakie, Barakiel, kérlek, segíts az érzékenységem/ gondoskodásom/ ítélőképességem/ kreativitásom fejlesztésében. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Barakiel az érzelmi zűrzavarok felszámolásában és az érzelmi gyógyulásban is a segítségedre lehet.


A könyörgés alatt hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj, nyújtsd ki a karod, tenyérrel felfelé, és próbáld megérezni a válaszul kapott angyali energiát. Próbáld meg ellazítani a kezedet, és várj pár percet, mielőtt elmondod a könyörgést. Gyöngéden add át magad az érzésnek. Lehet, hogy gyengéd, vagy lágy nyomást érzel majd a tenyeredben, esetleg olyan lesz, mintha valaki csiklandozna, de az is előfordulhat, hogy valami egészen mást tapasztalsz. Például lelki szemeiddel látsz egy villanást – ez nem csak a képzeleted játéka. Azt jelenti, hogy az angyalok itt vannak veled, és kérésedet megértették.

Ez a gyakorlat tényleg csupán gyakorlásra szolgál. Az idő előrehaladtával érezni fogod, hogy elég akár magadban egyszer kimondani az angyal nevét, és máris érezni fogod a feléd áramló energiát. Mindig köszönd meg az angyalok segítségét!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL