DIVAT

Szavanna stílusban

Szerző:
Szabó Anna
A nyár végét már az őszbe hajló színek és stílusok jellemzik. Megjelennek a szűk nadrágok, tunikák, blézerek és kötött ruhák, és előtérbe kerülnek a homok, terrakotta és drapp színek.

 

Homokdűnék a ruhákon

A kacskaringós mintázatok, mintha a futóhomokot formáznának a ruhákon, ahogy dűnéket alkotnak a sivatagban. A homokszín fel-felbukkan a minták között, narancsos terrakotta árnyalataival. A szűk és lenge tunika, vagy az egyenes szabású blézer szűk farmerrel már az őszi szezon trendje.

A szürke ellenpólus

A sivatag színeihez, - a barnás, homok, terrakotta, barna és barack árnyalatokhoz-, kiegészítőként megjelent a halvány galambszürke, a meleg tónusok hideg ellenpólusaként.

Kötött ruhák

Az eredeti színeknél maradva továbbra is a barnás és a szürke színek dominálnak a kötött ruhákon is. A kötött ruhákhoz harisnya helyett válassz leggingset.

Mellény változatok

A hűvösebb napokon kellemes átmenetet jelentenek a mellények. Puha és kényelmes viseletek. A hosszabb fazonokat az övek teszik csinosabbá.

Visszaköszön a homokszín

A homok szín jellegzetes a kardigánok körében is. Pelerin fazonokkal és szűkebb kardigánokkal is találkozhatunk. A szűk farmer még mindig divat és lassan a kendők is visszatérnek.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL