SZÓRAKOZÁS

Jáksó László: "Mindent sikerült kipróbálnom!"

Szerző:
Szabó Anna
Jáksó László neve ma már fogalom. Nevét egyszerre társítják az őrült, lúzer és idióta jelzőkkel. Ám rögtön az elején tisztázzuk le, hogy a fenti jelzők egyike sem igaz rá.

 

A Class FM és az RTL Klub műsorvezetője egyszerűen csak imád marháskodni, és még jobban élvezi, ha valaki ezt komolyan veszi.

A fentiektől függetlenül érdekelne, hogy van ezeknek a jelzőknek bármiféle alapja? Gondolok itt a lúzerségre pl. a nők terén?

Az egész életemre összefoglalásként azt tudom mondani, hogy mindent sikerült kipróbálnom. Értem ezt a szónak annak az értelmében, hogy a gimnázium környékén valóban a lúzerség időszaka zajlott le nálam, amit most gyakran mondok jelen időben is. Nyilván marháskodom, és nagyon jókat röhögök, amikor valaki komolyan veszi, hogy egy 43 éves pasi, aki a Tv-ben és a rádióban szerepel, és van egy 16 éves fia, bármit megtenne, hogy végre nőt szerezzen magának. Nyilván viccel az ember, persze ez annál szórakoztatóbb, ha valaki komolyan veszi.

Gyakran jönnek oda idős nénik az utcán, megveregetik a vállam, és biztosítanak arról, hogy valaki egyszer majd csak engedni fogja nekem is, hogy lefeküdjek vele. Tényleg megtörtént ilyen is. 

Említetted, hogy a gimiben valóban volt egy ilyen időszakod. Annak mi volt az oka?

Ha az ember nem kap elegendő visszajelzést, akkor saját maga is olyan lesz, mint amilyennek gondolják. Ráadásul rosszul is döntöttem pár kérdésben, pl. vállig érő hajjal és bajusszal járni a gimibe nem a legjobb választás. Ha visszakerülnék ugyanezekkel az adottságokkal a középiskolába, azért ezt a kettőt így együtt nem csinálnám. Talán egyiket se.

Hajas Laci emlékszem kővé dermedt, amikor meglátott. Odavittek hozzá, hogy kéne valamit csinálni belőlem, mert TV-ben fogok szerepelni. Kérte, hogy legalább rövidre vágjuk le a hajamat…

A csajok hogy viszonyultak a gimiben hozzád és a hosszú hajadhoz? Tudtál csajozni?

A szónak ennek az értelmében nem voltam lúzer, persze a tinédzser lányoknak kell a fizikai vonzódás. Emlékszem, nagy nehezen meghívtam egy lányt moziba, aztán kiderült, hogy félrement az üzenet, és igazából nem is azt hívtam meg, akit szerettem volna, aztán másik jött, nem baj, gondoltam jó leszel Te is. De annak, aki jött nem tudtam a nevét. Mentünk hazafelé, amikor megkérdeztem, hogy ne haragudj, Téged hogy hívnak? Nyilván ezt az egészet nem épp a legjobban szerveztem.



Mi volt a folytatás?

Valahogy nagy nehezen hosszas rábeszélésre elveszítettem a szüzességemet 21 éves koromban. Ahhoz persze kellett egy anya típusú lány, akit megkérdeztem, hogy ráér-e, azt mondta, hogy nem, elindultam, és utánam szólt, hogy de holnap igen!

Akkor aztán sikerült elmennem egy olyan szintig, ami már átlagosnak mondható: mindig van arra valaki, amire kell.

Értelmes, normális jó értelemben vett életet éltem. Ha szakítottunk, szomorú voltam, elgyászoltam, aztán kisvártatva lett valaki más. Úgy alakult, hogy a gyermekem anyjával együtt voltunk egy jó darabig, aztán feljöttünk Pestre, de végül szétmentünk.

Ekkor még csak a rádió volt?

Igen, ekkor épp rádióban dolgoztam, Jáksó László néven vezettem esténként ismerkedő műsort. Ha erre a névre hívtam taxit, akkor a taxis jó eséllyel megismert. Az ilyen dolgok is erősítik az ember önbizalmát. Aztán társaságokban is kezdtek megismerni. Ez pont elég volt.

És a nők? Hogy viszonyultak hozzád?

A Roadshow-kon elindult valami, amit nem is tudtam hova tenni. Időnként mindig van 1-2 lány - akik hozzáteszem nagyon szépek is- akik valamilyen kifürkészhetetlen okból kifolyólag le akarnak feküdni a rádiósokkal.

Felmentem a színpadra, bemutatkoztam, hogy Jáksó László vagyok, aztán láttam az üveges tekintetekben, hogy a fele már haza is akar menni, mert ez a pasi hogy néz ki. De a másik fele mindig ott maradt.

Hangsúlyozom, még mindig vállig érő hajam és bajuszom volt, de 2-3 lány mindig maradt a kordonnál. Így végül belekeveredtem az összes olyan kalandba, amelybe az úgynevezett macsók szoktak.

Van legemlékezetesebb ilyen alkalmad?

Pécsen egy 5 másodperces ismerkedés után egy lány elvitt, hogy menjünk haza, mert ott le tudnánk feküdni egymással. Hazavitt, és kiderült, hogy ez egy 1 szobás lakás, ráadásul a család is otthon van. Bementünk egy szegletbe, amit egy minimális függönyszerű valami takart, aztán miközben a család ebédelt, mi próbáltunk nagyon csendesek lenni, közben hallottak minket. Végül elköszöntem. Ez elég fura volt. Ezek a dolgok nem lettek volna, ha nem rádiózom.

Öt évig ha éltem ezt az életformát, aztán elegem lett. Végül megint visszacsúsztam oda, ami normális. Volt barátnőm, hűséges voltam, terveztünk. Aztán elkezdtem TV-zni. Az a tapasztalatom, hogy akinek nagyot változik az élete, mert például a médiában kezd szerepelni, szükségszerűen kirúgja az addigi párját. Ezt a valóságshow-soknál tökéletesen meg lehet figyelni. Mindenki azonnal kirúgja az addigi párját. Na nem azért, mert nem megfelelő ember hozzá… Hanem azért, mert más életet él, ezáltal megváltozik. Az, aki azt mondja, hogy a média nem változtat meg, az mélyen hazudik. Valahogy el lehet játszani, hogy hasonlítok a régebbi énemhez, de egyszerűen nem tudok az lenni, mert nem ugyanaz történik velem.

Megint elkezdtem hülyeségeket csinálni, telefonban ismerkedés... - volt minden az ég adta világon, természetesen otthagytam mindenkit, akit addig ismertem, összekuszáltam az életemet, volt, hogy egyszerre ketten vertek, de ebből a dologból is kijöttem, és mostanra megint rendbejöttem. Ha esetleg még világkarrieren gondolkoznék, akkor lehetne valami….

Szóval akkor most minden rendben.

Most jól vagyok. A Class FM-en és az RTL Klub-on vezetek műsort, amelyekre büszke vagyok. Az egyik újságíró barátom mesélte, hogy egy friss és üde újságíró lány az értekezleten felhozta, pontos infói vannak, hogy Jáksónak ki most a barátnője. Mondanom sem kell, elementáris röhögés csapott fel… Ezt én gerjesztettem. Mára már nem foglalkoznak az életemmel, és ettől végtelen boldog vagyok. Engem is csak a sajátom érdekel, és azt üzenem mindenkinek, hogy mindenki foglalkozzon a saját magánéletével, mert általában ott vannak problémák.

Fotó:
Class Fm

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL