ANGYALISKOLA

Mihály kobaltkék palástja mindentől megvéd

Szerző:
Szabó Anna
Ha Mihály arkangyal erejére és oltalmazására van szükséged, akkor lélegezd magad köré kobaltkék palástját. Ez a pajzs megvéd a negatív hatásoktól.

 

Ha úgy érzed, egy kis oltalomra, védelemre van szükséged, végezd el Mihály arkangyal kobaltkék pajzs meditációját. Ha bajban vagy, pillanatok alatt magad köré vonhatod ezt a védőpajzsot. Ha van Mihályhoz kapcsolódó szerencseköved (kék topáz vagy zafír), fogd a meditáció alatt a bal kezedbe, mert a légzőgyakorlat közben be tudod programozni.

1) Hunyd be a szemed, és lélegezd be a tiszta hófehér energiát. Kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzéseidet, míg teljesen el nem lazulsz. Ha úgy érzed, megteltél a fehér energiával, akkor készen állsz a következő lépésre.

2) Most képzeld azt, hogy kobaltkéket lélegzel be, ez Mihály palástjának élénk színe. Ez a szín nem csak érzelmileg gyógyít, hanem azonnal erőt ad és oltalmaz.

3) A következőképpen könyörögj Mihályhoz: „Mihály, Mihály, Mihály, szükségem van a kobaltkékre, hogy erőt adjon és oltalmazzon. Segíts belélegeznem a kobaltkék erejét, és borítsd körém palástodat, amikor szükségem van rá. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”


4) Folytasd a légzőgyakorlatot, és érezd, ahogy a kobaltkék energia egész testeden átsugároz, és elviszi Mihály erejét az energiaközpontjaidba. Kérheted Mihályt arra is, hogy segítsen eljuttatni az oltalmazó kobaltkék erőket a sejtjeidbe is.

5) Most, hogy megteltél a kobaltkék erővel, már kilégzéskor is ezt a színt fújod ki, amely körülvesz és Mihály palástjának alakját veszi fel. A védőpajzs már köréd rajzolódott, melynek aurája erővel ruház fel és megvéd az ártalmaktól.

6) Kérd Mihályt, hogy segítsen lezárni a szerencsekövet. Ha a követ magadnál hordod, akkor könnyebben tudod előhívni Mihály erejét, hiszen ott van a kőbe zárva. A meditáció során mindig fogd a bal kezedbe, hogy növeld a meditáció hatását. Ha nincs köved, akkor az is elég, ha a légzőgyakorlatot végzed el, amikor veszélyben érzed magad.

A meditáció végén köszönd meg Mihálynak a segítséget, és ismételd meg a gyakorlatot, amikor csak szükséged van az oltalmára. Ez egy csodálatos erőt adó meditáció, akár minden reggel elvégezheted. A meditáció során, vagy azt követően néha előfordulhat, hogy szinte magad körül látod Mihály kobaltkék palástját.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL