FÉSZEK

A pont az i-n, avagy kiegészítők otthonunkban

Szerző:
Szabó Anna
A kiegészítő éppen azt a funkciót tölti be a lakásban, mint egy nő ruhatárában az ékszer, a táska a sál.


Egy jól megválasztott tükör, vagy váza meghatározója lehet az enteriőrnek, bármelyik régi bútort feldob, sőt ez talán a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy otthonunk kicsit megújuljon anélkül, hogy falakat festenénk, vagy drága bútorokat vásárolnánk. A KA International legújabb kollekciójában számtalan kiegészítőt kínál, megtalálhatóak a csodálatos vázák, kaspók, csillogó és különleges formájú tükrök, képkeretek. Kiegészítők, melyek mind hozzájárulnak a tökéletes összkép kialakításához.

A KA International azt tűzte ki célul, hogy a vásárlók igényeit a legszélesebb körben elégítse ki. Hiszen ma már se szeri, se száma a stílusoknak, melyek szerint berendezhetjük otthonunkat. Van, aki arra esküszik, hogy a kevesebb több, tehát egy jól eltalált vázával vagy dísztárggyal meg is van a dekoráció, van, aki szerint viszont nem kell fukarkodni a díszítéssel, hiszen ameddig ízlésesen válogatunk, bármi illeszkedhet a képbe. A kollekció virágcserepeinek mintája, csodálatosan kiegészíti a hozzájuk tartozó szöveteket. Bármilyen virág jól mutat egy ilyen kaspóban, nem is szólva arról, hogy mennyire feldobja a szoba látványát egy, a megszokottól eltérő színű vagy formájú, cserép. Az elegáns vázák a legkülönfélébb környezetbe is remekül illeszkednek, találhatunk köztük olyat, ami klasszikus vonalvezetésével az antik világot idézi meg, de a szemtelenül modern formák sem hiányozhatnak a kollekcióból.

A gyertyák szerelmesei nehezen állhatnának ellen az új gyertyatartóknak, melyekhez mind színben, mind formában találunk hozzáillő gyertyákat, mécseseket. Ezekkel könnyedén teremthetünk meghitt hangulatot az otthonunkban.

A lakás csodálatos kiegészítői lehetnek még a tükrök. Nagyítják a teret, megsokszorozzák a természetes fényt, és nem utolsó sorban minél különlegesebb megoldást választunk, annál egyedibbé tehetjük vele a berendezést. A tükröket kiemelhetjük azzal is, ha választunk néhány pompás darabot még a képkeretek közül is, melyekbe tehetünk festményeket, fotókat, ezekkel igazán intim hangulatot varázsolhatunk magunk köré.
Merjük variálni a kiegészítőket, válogassuk össze a kedvenceinket, hogy lakásunk berendezése tényleg híven tükrözze a személyiségünket! A KA International segít benne, hogy megvalósítsuk álmaink berendezését. Csak merjünk elég nagyot álmodni.

Látogass el a KA International Király utcai
üzletébe vagy katt ide >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL