DIVAT

A nyár legjobb kiegészítői

Szerző:
Szabó Anna
A nyári szezon kiegészítői között fontos szerep jutott a különféle kalapoknak, a kis horgolt mellényeknek és a méretes kézitáskáknak.

 

Méretes darabok

Az idei nyárhoz hozzátatoznak a jókora méretű táskák, melyekben minden női kacat remekül elfér. A színek és a minták vidámak, ezáltal feldobják akár az egyszínű öltözetet is.


Guess

Horgolt, farmer és virágmintás

A kis, vékony mellények is fontos kiegészítői az idei szezonnak. Stílusban és színben is hozzáadnak valami újat az öltözethez.


Guess

Vászon vagy farmer?

A kalapok között találhatsz kis és széles karimájú, farmer és vászon darabokat is. A farmer kalap jól mutat lazább öltözetek kiegészítőjeként, a vászon inkább romantikusabb nyári ruhákhoz passzol. Virágmintás nyári ruhához is bátran válassz egy kedvedre való kalapot.

Mutasd a válladat!

A szexi fölsők mindig mutatnak valamit a női bájakból. Vagy a karcsú derekat emelik ki, vagy a női bájakra hívják fel a figyelmet, vagy a gömbölyű vállakat mutatják meg. Idén a vállakra esett a választás, ezért aztán se szeri-se száma a féloldalas, vagy nyakba kötős fazonoknak.

Csak lezseren!

A hétköznapi viseleteknél mindig fő szempontot jelent a kényelem. A lezser nadrágok egy csíkos pólóval, és egy nagy kézitáskával tökéletes összeállítások. Az egyszerű farmer sortot pedig egy színes kendővel dobhatod fel.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL