SZÓRAKOZÁS

Újranéző: fotópályázat a Mesterségek Ünnepéről

Szerző:
Szabó Anna
A nosztalgiázásra mindig van jó indok, ám egy huszonöt éves évfordulót már méltón kell megünnepelni. E kettő mentén indította el idén a Mesterségek Ünnepe fotópályázatát.


Izgalmas fotópályázatot hirdet a jubileumát ünneplő Mesterségek Ünnepe, mely immár 25. alkalommal tölti meg a Budai Vár kanyargós utcácskáit hömpölygő és kíváncsi emberekkel, akiket a magyar hagyományok és a zene szeretete nem csak a fesztivál ideje alatt, de egész évben is összeköt. Az idén augusztus 18. és 21. között megrendezésre kerülő ünnepsorozat fő témája a viselet és kiegészítők, díszvendégként a Balti Államokat látja majd vendégül. Egész napos vásári komédiára, utcaszínházra, bábszínházra, gyermekprogramokra, esténként pedig táncházra készülhet a közönség, hogy méltón megünnepelhesse az évfordulót.

„Egy kerek évforduló mindig remek alkalom arra, hogy egy kicsit visszatekintsünk, és elgondolkodjunk azon, hogy honnan jövünk, és merre tartunk. Egy rendezvény életében a huszonötödik alkalom azt jelenti, hogy mögöt-tünk van huszonnégy szép és izgalmas fesztivál, a kezdeti csetlés-botlástól a huszonegyedik századi kihívásokig, sok-sok emlék, fotók, videók. Mit szóltak volna elődeink, ha annak idején 1986-ban a stábiroda wifi ellátásáról vagy a Facebook oldalunk frissítéséről faggatjuk őket?”

A pályázatra bárki beküldheti képeit, melyeket majd profi szakmai zsűri bírál el. Az eredményhirdetés a rendez-vény ünnepélyes megnyitóján történik majd. Csatlakozz Te is, vegyél részt a játékban értékes díjakért!
Több nevezési kategória is megjelölésre kerül, melyben pályázni lehet, várnak archív, mesterek és mesterségek-kel kapcsolatos, kenyérszentelést bemutató és hangulatot idéző fotómunkákat is. A részvétel díjtalan és a nevezési határidő 2011. július 20-tól augusztus 7-ig tart és igazán nagyszerű nyereményekért folyik.

További információ >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL