DIVAT

Légy sellőlány

Szerző:
Szabó Anna
A tenger varázslatos színei jellegzetesen a nyári hangulathoz és a nyaraláshoz kötődnek. A morajló tenger zöldbe hajló árnyalatai, az azúr és a mély kék együtt és külön is a szezon meghatározó színei közé tartoznak.

 

Az élénk azúr

Egy kis szoknya, egy mini overáll, és egy harlem fazonú nadrág azúr kékben, az idei szezon trendi fazonjai közül. A hosszú nadrághoz egy kényelmes saru, a miniszoknyához pedig természetesen magas sarkú cipő passzol, ami kiemeli a bokát és a vádlit.

Élére vasalt és bő fazonok

A zöld és a kék árnyalatok a hosszú nadrágoknál is megjelentek. A zöld talán szokatlanabb szín, de jól kombinálható a kékekkel, és a fehérrel.

Örvények és sodrások

A tenger lehet nyugodt, illetve örvénylő is, amikor feltámad a szél, és tombol a vihar. A minták tekintetében éppen ezért jelentek meg az örvények és sodrások. A kagyló medál szintén a tengerhez kapcsolódik, bármelyik ruhához jól passzol.

Békés zöld tónusok

A zöld színek között is található világosabb és élénkebb is, illetve a kékbe hajló türkiz zöld is megjelenik néhol. Ha a zöld ruháidat naranccsal párosítod, akkor nem lőhetsz mellé. Igazi nyári hangulatú összeállítás.

A mély tengerkék

A tengerész stílus kékje minden nyáron hódít. Ez a mély kék szín a fehérrel és a pirossal mutat a legjobban. Nem véletlenül ez a tengerész stílus három alap színe!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL