ANGYALISKOLA

Légy együttérzőbb!

Szerző:
Szabó Anna
Néha könnyen mondunk ítéletet mások felett, vagy megyünk el közömbösen más problémái mellett, mondván, hogy nekünk is meg van a maga bajunk. Az együttérzés és a másik felé fordulás pedig az angyalok szerint emberi kötelességünk.

 

Ha úgy érzed, hogy nincs elég energiád másokra odafigyelni, vagy már azt veszed észre magadon, hogy közömbössé kezdtél válni, akkor jó, ha ezen kicsit változtatsz, mielőtt teljesen megkeményedik a szíved. Mindenkinek van problémája, ez alól senki sincsen felmentve, éppen ezért nem lehet indok arra, hogy emiatt elforduljunk a másiktól, és érdektelenné váljunk mások problémájára.

Ruhiel a szelek angyala a segítségedre siet, hogy felfrissítse a lelkedet, felüdítse a szellemedet, és elfújja belőled a rossz beidegződéseket. Ha a közömbösség úrrá lett rajtad, akkor olvaszd fel a szívedet, és mondd a következőt: „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, kérlek, fújd ki a lelkemből az érzéketlenséget és szabadíts meg a közönyömtől! Segíts, hogy újra meg tudjam nyitni a szívemet, és együtt érzőbbé váljak! A szeret és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A négy irány meditáció

A szelek angyala mind a négy irányból körülvesz téged és különböző irányból fúj, hogy lelkedben összecsapva ez az erő fölfelé fújja belőled a közönyt. A hűvös keleti szél, megtisztít és felélénkít, és elfújja, amitől szeretnél megszabadulni. A nyugati szél felfrissíti és felemeli a szellemet. A meleg déli szél ereje energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat, az északi szél pedig elfújja a régi beidegződéseket. Hívd a négy szél angyalát, és engedd, hogy megtisztítson az ereje.

1) Helyezkedj el kényelmesen, és hunyd le a szemed.

2) Képzeld el, ahogy megjelenik a szél angyala melynek négy oldalról más az arca. Ez a csodálatos angyal négyféleképpen tud hatni.

3) Először kérd, hogy a hűvös keleti szél fújjon át rajtad. Mondd a következőt: „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, kérlek, tisztítsd meg a lelkem a hűvös keleti széllel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Érezd, ahogy a hűvös szél felfrissít.

4) Most könyörögj a nyugati szélhez, és mondd a következőt. „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, kérlek, emeld fel a szellememet, hogy újra emberbaráti gondolatok foglalkoztassanak. Kezedbe teszem a lelke, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” Most érezd, ahogy a friss szellő érkezik hozzád.

5) Most hívd a meleg déli szelet, mely lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat. Így könyörögj Ruhielhez: „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, kérlek, vegyél körbe meleg déli szeleddel, hogy újra felmelegedjen a szívem és együttérzőbbé válhassak. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

6) Végül az északi szélhez így könyörögj: „Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, kérlek, fújj rám nyugati szeleddel, hogy megszabadulja a közönyömtől. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7) A meditáció végén köszönd meg a segítséget a szelek angyalának.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL