2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Csináljam még a fesztivált?

Blahó Dávid

Tombol a nyár, és benne vadul pörög a fesztiválszezon. A kínálat bőséges, tehát legalább egy ilyen banzájon ott kell lenni! Pasiszemmel ez egyértelmű. De pár ott töltött nap nagy véleményformáló erővel bírhat…

 

Megfogadtam: sosem fogom azt mondani, hogy ehhez vagy ahhoz én már öreg vagyok. Komoly lelki kínokat okoz nekem, amikor kortársaim panaszkodnak arra, hogy bizonyos programokhoz ők már túl idősek; miközben a nagymamájuk még vígan bevállalja, hogy az ötödik sorban csápoljon egy hangversenyen. Nem hagyom, hogy a taposómalom fásult fiatalembert faragjon belőlem! És milyen remek, hogy néhány elszánt haver személyében megfelelő társakat is találtam ehhez. Küldetésünk címe: „bebizonyítjuk, hogy a fiatalság nem múlandó”! Az már csak hab a sörön, hogy a kedvenc bandáink érkeznek kis hazánkba, abból a célból, hogy táncra perdítsék a Kárpát-medence bulizni vágyó fiait és lányait. Mi kellhet még? Hideg italok, forró hangulat, lengén öltözött lányok, jó zenék – pazar felhozatal! Programfüzet a zsebbe, a legszakadtabb farmer elő, a haj maradéka belő: indulhat a menet! Majd mi megmutatjuk, hogy nem csak a húszéveseké a fesztivál!

Áll már a váram!

Erőteljesen halványuló ifjúságunk elvetemült hajkurászása közben azért nem árt néha megpihenni. A kérdés már csak az: hol? Ez a talány minket is erőteljesen foglalkoztatott, de mivel a férfi öntörvényű faj, ezért a kompromisszumot nem sikerült megtalálni. Végül kétfelé szakadt kis csapatunk: ketten sátoroztak, ketten pedig szállást béreltek. Utóbbi puhányok táborába tartozott szerény személyem is. Mint később kiderült, mindkét változatnak megvan a maga előnye és hátránya. Amikor például a kempingezős cimborák arra panaszkodtak, hogy már hajnalban olyan a sátruk, mint a szauna, vagy hogy a zuhanyzóban csak hideg víz van, mi elégedett vigyorral gondoltunk szobánk sötétítő függönyére és a csempézett fürdőszobánkra. Akkor már kevésbé voltunk víg legények, amikor súlyos forintokat taxiztunk el, ráadásul a zuhogó esőben vártunk a jönni csak nem akaró járműre. Meg hát a haveroknak jelentős helyzeti előnye volt a közelség miatt: mégis csak könnyebb egy csajt a sátradba csábítani, mint a város másik végére utaztatni. Már persze annak, aki nővadászatra adja a fejét.

Szépségek a színpadok között

Amíg tartotta magát a jó idő, bizony volt miben gyönyörködni. Gondolom kitaláltátok, kedves olvasó Hölgyek, hogy nem feltétlenül a táj szépségeit vettük szemügyre… Persze, impozáns környezetben a bikinfelsős, szupermini shortos lányok még inkább tündököltek. Egyik barátunk épp a szakítását próbálta meg elfelejteni (figyelem, a férfiaknak is van lelke!), és hát a kutyaharapást szőrivel megoldás nem csak a másnaposság ellen hatásos. Amikor aztán az ígéretesnek induló próbálkozása azzal zárult, hogy a csaj előkapta a mobilját egy „épp most írt a barátom!” sikkantással, akkor a megzuhant srác az egyik rutinosabb cimboránkhoz fordult segítségért. „Nézd, nincs ebben semmi trükk. Csak lazán!” – kapta meg a tanácsot a társaság szívtiprójától. „Szépen mosolyogsz, integetsz a neked tetsző csajnak, ő visszainteget, aztán odamész beszélgetni. Ennyi az egész.” És ez az egész a szemünk előtt meg is valósult, mintegy szemléltető példaként. Az éjszaka közepén azonban már ő sem feltétlenül volt ilyen menő. „Az összes csajra ráírtam, akinek a fesztiválon begyűjtöttem a számát, de egy se válaszolt. Azt hiszem, megyek aludni”. Avagy a vereséget is lehet emelt fővel viselni. Szunyókálni viszont igen problémás ezzel a fejtartással.

Új idők új szelei fújnak…

Amíg a többiek az éjjeli betevő nő után hajtottak, én egyedül próbáltam bebizonyítani magamnak, hogy bírom még a bulizással járó strapát. Ehhez képest már hajnali egy körül bőszen ásítoztam, és a telefonom óráját nézegettem. És álommanó támadása csak az egyik zavaró tényező volt. Kicsit nyűgös voltam már a különböző sátrak és színpadok kavargó zaja miatt, éreztem, ahogy a bakancsok felverte por vastagon megtelepszik az arcomon; végül pedig morogtam egy sort amiatt, hogy a kaja és pia árak az egekbe szöktek. Hát mi van velem? Hová tűnt belőlem a lázadó szellem, aki néhány éve még a felkelő nap fényében is lelkesen nyomta a dance-t? Aztán ahogy elnéztem a sikertelen hódító körútról visszaszivárgó társaimat, rájöttem: nem vagyok egyedül az érzéseimmel. „Nekem már úgyis mindegy” – rogyott le mellém az egyikük. „Bakker, nem való nekem már ez!” – fakadt ki a másik éjszaka császára. És ahogy ott ültünk, hirtelen történt valami.

A nagy finálé

„Srácok, ez a legjobb az egészben!” – kiáltott fel csillogó szemmel az utolsó estén hoppon maradó Don Juan. Igaza volt. Hiszen senki sem tudta megmondani, hogy mikor voltunk utoljára így együtt. Márpedig ez kell a Pasiléleknek. Ez az, amit annyira kevés nő képes megérteni – már elnézést. Lehet, hogy nem hajt már minket az a hév, mint néhány esztendővel ezelőtt, de még mindig itt vagyunk, még mindig tartjuk a kapcsolatot, és ha többen le is morzsolódtak mellőlünk, és lassan már korelnöknek számítunk a fesztiválon, mi akkor is felkerekedünk, hogy legalább néhány napot együtt töltsünk. Meló, fizetendő hitelek és az „asszony” szúrós tekintete nélkül. Mielőtt a meghatottságtól mindenki elmorzsolt volna egy könnycseppet (ez még most is annyira szép, mikor írom ezeket a sorokat, hüpp-hüpp), meghallottuk, hogy az egyik színpadtól jóféle zene hangjai áramlanak felénk. Több se kellett, már kaptuk is magunkat, és új lendülettel annyira belemerültünk a táncba és a partyzásba, hogy észre se vettük: közben feljött a nap. Kifele jövet szélesen mosolyogtunk. Mégis megmutattuk: bírjuk még a kiképzést. Ezek után nem is kérdéses, hogy jövőre is itt leszünk! Már persze, ha kapok rá engedélyt a nőmtől…

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen színű nő vagy? Képes személyiségteszt

Milyen színű nő vagy? Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy dán pszichológuscsoport állította össze, akik úgy vélik, hogy összesen 4 fontosabb női személyiségtípus létezik. Az, hogy te pontosan melyikbe tartozol, az attól függ, hogy milyen színnel tudod magad a legkönnyebben elképzelni. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen színű nő lakozik benned, teszteld magad!

Tovább »
6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Tovább »
A misztikus kagyló jóslata a szerelemről

A misztikus kagyló jóslata a szerelemről

Szerelmi jóslásunk segítségével megtudhatod, hogy az elkövetkező néhány hétben szerencsés leszel-e a szerelemben. Fedezd fel a varázslatos kagyló gyöngyeit!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép