DIVAT

A rózsák kertjében - vagy Forró nyári hangulatban

Szerző:
Szabó Anna
A romantikus hangulat virágözöne még mindig nem ért véget. A természet élénk szín kavalkádja a ruhákról is visszaköszön. Összegyűjtöttük a szezon legszebb virágos ruháit.

 

Mini és maxi

A pánt nélküli maxi ruhákról már írtunk, most a szezon egyik legszebb darabját választottuk ki a virágos kollekciók közül. A mini overall szintén nagyon trendi, főleg, ha virágosat választasz. A rózsás kollekciók között gyönyörű bikiniket is találhatsz.

Csíkkal kombinálva

A csík és a virág kombinációja első hallásra kicsit meghökkentően hangzik, de látni fogod, hogy ez a két egymástól teljesen eltérő minta is milyen jól kombinálható együtt.

Pinky girl

A sötét rózsaszín, vagy pink az egyik legélénkebb nyári szín, mely egyben igen nőies is. A fodros bikinik és strandruhák a virágos kiegészítőkkel remek kombinációk.

Foltvirágok

Ezek az elmosódott foltvirágos ruhák olyanok, mintha egy festővásznat vettél volna magadra. A színek egymásba futnak, és nagyon érdekes látványt nyújtanak.

Művészi alkotások

A gazdagon díszített bikinik és ruhák, a színek kavalkádja nagyon művészi hatást kelt. Akár egy festmény! A minták és színek harmonizálásával, nagyon egyedi megoldásokkal találkozhatsz.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL