DIVAT

Nyári ruha körkép

Szerző:
Szabó Anna
A nyári ruhák között az idei szezonban fazon tekintetében az overallok viszik a pálmát, színvilágban a kék az aranyérmes, minták tekintetében pedig a csíkos és virágmintás vezet.

 

Overall

Az overallok mini és maxi kivitelben is a szezon sláger ruhadarabjai. Kényelmes és szexi stílust képviselnek. Vannak lazább és testhezállóbb fazonok is. Válassz kedvedre!

A tenger színei

A kék árnyalatainak mindig van egyfajta nyaralós hangulata, hiszen azonnal a tenger jut eszünkbe, ahogy rápillantunk. A csíkos pamut és a virágos vászonruhák az idei szezon legnépszerűbb darabjai.

Maxi ruhák pánt nélkül

A bokáig, vagy földig érő maxi ruhák pánt nélküli verziói hódítanak az idei nyáron. A kékes és lilás árnyalatok nagyon látványos hatást nyújtanak együtt, de az egyszínű, a virágmintás vagy fehér ruhák is jól mutatnak.

Kis vadóc

A fekete színről eddig nem esett szó, pedig a nyári estéken megkapó látványt nyújtanak. A tigrismintás ruhák is a vadabb stílust képviselik. Ha egy kis feltűnésre vágysz, akkor válassz egy kis fekete, vagy tigrismintás miniruhát.

Keresztbe kasul

Ezek a jópofa csíkos ruhák szintén fontos szerepet töltenek be az idei szezon kollekciói között. A nyaralás hangulatát, a szivárvány színeit képviselik, ezért kellemes és vidám benyomást nyújtanak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL