DIVAT

Szexi és romantikus strandruhák

Szerző:
Szabó Anna
A beach style már évek óta külön kategóriát képvisel a divatszakmában. A bikini csodák mellett rendre ott vannak a különleges strandruhák, papucsok, táskák, és egyéb kiegészítők is.

 

Pasztellben

A barack, mályva és lila árnyalatok külön-külön, de együtt is remekül mutatnak, mondjuk egy bikinin, vagy strandruhán. Mintás bikinihez válassz egyszínű ruhát, egyszínűhöz pedig mintásat. Így tökéletes lesz az összhatás.


Next

Kendő vagy szoknya?

Ez örök dilemma a strand divatban. Idén nem kell annyit vívódnod, hogy melyiket válaszd, mert mindkettő ugyanolyan divatos. Figyelj arra, hogy színben passzoljon a bikiniddel!


Next

Csipkés és lenge

Csipkés mellény vagy áttetsző, lenge ruha? Bármelyiket választhatod, mindkettő szexi és egyedi. Ezek a kiegészítők a legjobban hófehér bikinivel mutatnak, de nyugodtan felveheted színes, vagy mintás bikinihez is.


Next

Hosszú ruhák és fonott táskák

A hosszú szoknya, a pánt nélküli ruha, vagy a rövid ujjú fazonok már a visszafogott nőies stílust képviselik. Ha szeretnéd a hófehér ruhádat feldobni valamivel, akkor válassz hozzá egy fonott kézitáskát.


Next

Fodrosban

A fodros bikinik mellett természetesen ott vannak a fodros tankinik, kis ruhák, és mindenféle fodros kiegészítő. Válogass kedvedre!


Next

Pink és lila

Látványos kombinációk. A pasztell változatok mellett az erősebb árnyalatok is az idei szezon vezető színei közé tartoznak. Ha kedveled a testhez álló fazont, akkor bújj egy tankinibe, ha inkább valami lengére vágysz, akkor válassz egy buggyos miniruhát.


Next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL