ANGYALISKOLA

Vonzd magadhoz a Föld erejét

Szerző:
Szabó Anna
A természetben minden energia ott van, amire csak szükségünk lehet az életben való boldoguláshoz. Tanuld meg magadhoz vonzani a föld erejét, és meríts erőt a kifogyhatatlan energiáiból.

 

A természetben korlátlanul ott vannak az energiakészletek, melyekre szükségünk van. Szerencsére, még a kozmopolita fővárosokban is van még egy-egy olyan park, melyben több száz éves fák és dús növényzet található. A nagyvároson kívül pedig vidéken bárhol található erdő, folyó, vagy egy tisztás, ahol zavartalanul élvezhetjük a természet csendjét.
Bárhol is élsz, menj ki a természetbe, és ott végezd el a következő meditációt. Ariel, a Föld uralkodó angyala segít, hogy magadhoz vonzd a föld erejét, így stabilizálva és gondozva gyökereidet. Ha sikerül lelki gyökereidet megvetned a talajban, akkor magadhoz tudod áramoltatni a tápanyagot, azaz képes leszel megtalálni azokat a lehetőségeket, melyek boldogulásodhoz szükségesek. A fák is a gyökereiken keresztül táplálkoznak, és a földben találják meg a fejlődésükhöz és életben maradásukhoz szükséges tápanyagot.

Meditáció Ariellel

Ez a meditáció segít abban, hogy felvedd a kapcsolatot a föld gondoskodó erejével, és magadat is tápláld ezzel az erővel.


1) Végy egy papírlapot. Írd le, hogy mit szeretnél elérni a közeljövőben. Fogd a papírt a bal kezedbe, ez a befogadó kéz, és kezdd el a meditációt.

2) Keress egy helyet a szabadban, ahol a földön vagy füvön állhatsz, vagy ha ezt semmilyen módon nem tudod megoldani, akkor elég, ha elképzeled.

3) Két karodat nyújtsd ki párhuzamosan a fejed fölött, amilyen magasra csak tudod.

4) A következőképp könyörögj Arielhez: Ariel, Ariel, Ariel, összekapcsolódok a levegővel és a földdel. Légy bennem, légy velem, légy részem és én a tiéd. Segíts, hogy új gyökereket eresszek lábamból a földbe, és a dj erőt az elhatározásomhoz. Add, hogy ezek a gyökerek és a föld gondoskodó ereje megadja a stabilitást és biztonságérzetet, amire vágyom. Adj tudatosságot, hogy magabiztosabban vállaljam a felelősséget a tetteimért. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

5)Képzeld, hogy a lábadból gyökerek indulnak ki a Föld Anyánk felé, és érezd, ahogy a föld táplálja a lábad, és megerősíti a gyökereidet.

6) Engedd, hogy ez a gondoskodás felfelé áramoljon a testedben, és bizalommal töltse el a szívedet.

7) Szabadulj meg a kétkedő gondolatoktól, küldd őket felfelé, majd ki az ujjaidon keresztül, különösen a jobb ujjaidon keresztül, mert a jobb kéz az adományozó kéz.

8) Fejezd be a meditációt, és temesd el a az elhatározást tartalmazó papírt a földbe, Ariel földjébe, így véglegesíted az elhatározásodat.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL