SZÓRAKOZÁS

A Shownak folytatódnia kell!

Szerző:
Szabó Anna
A tavaly nagy sikerrel bemutatott Queen Memorial Concert Show idén több vidéki városba is ellátogat a budapesti előadások mellett.

 

A 2010. évi Pécsi Országos Színház Találkozó keretében nagy sikerrel bemutatkozott élő, ’Show must go on’ - Queen koncert-show az idei évben több helyszínen is szórakoztatja a nagyérdeműt. Budapesten a RAM Colosseum, a főváros első élményszínháza ad otthont a fergeteges produkciónak, míg a nyári melegben a vidéki szabadtéri színpadokra ’költözik’ a show műsor, többek között Siófokra, Szegedre és Debrecenbe.

A produkcióban a hazai musical és könnyűzenei élet számos sztárja közreműködik (hol szólóban, hol duettben, hol kvartettben), így Kovács Áron, HIEN, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Koós Réka, Csordás Levente, illetve Tabáni István.

A látványban is gazdag zenés produkció a legendás zenekar, a Queen legnagyobb slágereit eleveníti fel! A kiváló énekeseket a méltán elismert Hungarian Musical Bandből alakult Tribute Show Band kíséri, a zenei élményt pedig csak tovább fokozzák “Madár” és csapata által készített fantasztikus színpadi látványelemek, vizuális effektek, továbbá a káprázatos táncművészek. A produkció magas színvonalára az előadók mellett Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező is garanciát jelent.

Előadások időpontjai:

- 2011. július 1. (21:00) Siófoki Szabadtéri Színpad (esőnap: július 3.)
- 2011. augusztus 18. Szegedi Szabadtéri Színpad
- 2011. augusztus 19. Debreceni Virágkarnevál
- 2011. október 21. RAM Colosseum
- 2011. november 27. – RAM Colosseum
- 2011. december 30. – RAM Colosseum

(* a szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!)

További információért látogass el a Rock Greats weboldalára >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL