SZÉPSÉG

Elragadó nyári hajköltemények

Szerző:
Szabó Anna
Idén sincs új a Nap alatt: egyszerre vágyunk melegségére és dögös frizurára. Persze nem mindig egyszerű a feladat, de megoldható. Lesd el a hírességek trükkjeit!


Talán felesleges is megemlítenünk, hogy a sztároknak mindig a legjobb formájukat kell nyújtaniuk. Hisz elég egy rossz nap, és kárba veszhet addigi minden munkájuk, mármint a jó imidzs terén. Márpedig a húzós szerepekhez, pénzes megbízáshoz igenis sokszor a jó külső az első lépés.

Szereted, ha a hajadnak egyszerre van tömege, de mégis határozottan összefogott. Van néhány igazán helyes, mégis praktikus frizura, melyek akkor lesznek csak igazán segítségedre, amikor egy kimerítő strandolós hétvége után már nem igazán érzel energiát arra hajszobrászkodásra, de mégis szeretnél stílusosan megjelenni. Többnyire magától értetődő lesz a hogyan, inkább csak ötletadó lesz összeállításunk.

Mesésen magasra tűzött kontyok

Ezek a játékos hajviseletek kifinomultságot sugallnak, de csak akkor ajánljuk, ha szép, egészséges bőröd van. Lauren Conrad és Christina Millian mindig is a letisztult – kicsit sportos – elegancia képviselője volt, szorosan a „kényelmes, de elegáns” vonal mentén. Hajukat jól kifésülték, majd a fejtetőn szoros lófarokba kötötték. Ezt követően egyszerű kontyba tekerték copfuk végét hullámcsattal betűzve a konty alá. Az apró huncut tincseket rögzítsd hajlakkal.

 

Laza fonatokkal

Igazi kortalan frizura a fonott hajtincs, kerüljön is a fej bármely részére. A fenti sztárok a lazább, kócos variációkat választották: a fonás a tarkónál, vagy az alatt valamivel indul, oldalra tart, majd a begumizás után még kicsit ráhúztak, lazítottak rajta. A képeken balról jobbra Blake Lively, Minka Kelly, Diane Kruger és Emily Osment látható.

 

Félig feltűzve

Laza hullámok, oldalt néhány tincs, vagy épp hátul lazán feltűzve. Talán azért választják oly sokan ezt a frizurát nyári estékre, mert nagyon áldásos: egyszerre csinos, és mégis ott takar, ahol mi akarjuk. Márpedig a nők többsége mindig szeretne valamit elrejteni, hisz mindig elégedetlen valamivel. Bár lehetőségeinket ez esetben erősen befolyásolja a haj hossza és sűrűsége. Talán nem véletlen, hogy Selena Gomez, Jessica Alba, Chelsea Kane Staub és Vanessa Hudgens fodrászai rendszeres dönt ilyen és hasonló hajköltemények mellett.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL