ANGYALISKOLA

Szeretet, öröm, biztonság

Szerző:
Szabó Anna
A zöld, a pink és a barna a szeretet, az öröm és a biztonság színei. Az angyalok a színeken keresztül is segíthetnek, erejüket a színeken keresztül is átveheted. Próbáld ki az angyali színterápiát!

 

Zöld a nyugalomért

A smaragdzöld meggyógyítja az érzelmeidet és a szívedet, segít, hogy kitárd a szeretet előtt, és megtelhessen a rózsaszín árnyalataival. Minél mélyebbek a színek, annál mélyebbek az érzelmek. Meditálj pár percig erre a színre, és szívd magadba az erejét. Töltekezhetsz úgy is, ha magadon viseled ruha, vagy ékszer formájában.

Tual angyal és a zöld turmalin

Tual angyal a Bika uralkodó angyala, és hozzá kapcsolódik a türelem, nyugodtság, biztonság. Éppen ezért a hozzá kapcsolódó zöld színű turmalin kristály is a segítségedre lehet, ha mostanában kicsit feszült és stresszes vagy. A zöld szín és a kristály rezgései együttes erővel fejtik ki a hatásukat. Pláne, ha közben még Tual angyalra is gondolsz, akkor garantált a siker! Miközben az angyalra gondolsz, elmondhatsz egy rövid fohászt is: „Tual, Tual, Tual, kérlek, segíts abban, hogy megleljem a nyugalmamat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A rózsaszín árnyalatai a több szeretetért

A rózsaszín árnyalatai több szeretetet és együttérzést adnak a szívnek, valamint segítenek felismerni az igazi értékeket önmagadban. Elegendő szeretettel el tudod engedni, amire már nincs szükséged, és növelheted az önbecsülésedet. Meditálj pár percig erre a színre, és szívd magadba az erejét. Töltekezhetsz úgy is, ha magadon viseled ruha, vagy ékszer formájában.

Haniel és a rózsakvarc

Haniel a Vénusz bolygó uralkodó angyala, akihez a szeretet az öröm és a szerelem kapcsolódik, egyik kedvenc kristályával is segít neked. Haniel angyal kedvenc kristálya a rózsaszínű rózsakvarc a szívnek segít. Több örömet hoz az életedbe, és a szerelemben is szerencsét hoz. Fogj a kezedbe egy kristályt és mondd a következőt: „Haniel, Haniel, Haniel, kérlek, támogass engem abban, hogy több örömet leljek az életemben. A kezedbe teszem a lelkem, a kezedbe teszem a lelkem.”

A barna és a biztonság

A barna gyönyörű árnyalatai visszahoznak a földre, erősítik a gyökereket, hogy szilárd alapokra támaszkodhass, és nagyobb biztonságban érezhesd magad. A barna növeli a felelősségérzetet is. Meditálj pár percig erre a színre, és szívd magadba az erejét. Töltekezhetsz úgy is, ha magadon viseled ruha, vagy ékszer formájában.

Tual és a tigrisszem

Tual angyal egyik gyönyörű kristálya, a barna színű tigrisszem szintén támogat abban, hogy megalapozd az anyagi biztonságodat, ami által nagyobb biztonságban érezheted magad az életben. A barna szín rezgése és a kristály együttesen eláraszt a biztonság érzésével. Fogj a kezedbe egy gyönyörű tigrisszem kristályt, és gondolj közben Tual angyalra. Mondd a következőt: „Tual, Tual, Tual, kérlek, támogass abban, hogy megleljem a nyugalmat és a biztonságot az életemben. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A cikk: Angela McGerr – Az angyalok hatalma című könyve alapján íródott.

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL